Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa...nervos bate cu pumnu` in masa si rage la nevasta-sa
`Femeieee...cine e sefu` in casa?`Femeia scurt ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatu resemnat
`Da` ce? Nici macar sa intreb n-am voie?`
Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta. Si o cauta, si o cauta... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu: - Doamne, ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut. - Du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea, pe aia sa o iei de nevasta. Zis si facut. Pune Dracu oglinda si se insoara. MORALA 1 (pentru barbati): `Baieti, nu mai cautati femei cuminti, ca unaa fost si a luat-o dracu`.` MORALA 2 (pentru femei): `Fetelor nu mai fiti cuminti, ca va ia dracu`
Printr-o fereastra deschisa, se aude un glas de barbat: - In casa asta eu comand! Apoi un glas de femeie: - Ia iesi de sub pat si mai spune o data!
O partida de sex infocata, intr-un dormitor. Dezastru, cand pe covor, cand pe canapea, cand pe scaun. La un moment dat se aude o masina oprindu-se la geam, o portiera trantita. Tipul isi ia hainele in brate si sare pe geam. Tipa fuge in baie, se aranjeaza, se pudreaza si se imbraca. Se duce la usa si o deschide. Cand, surpriza: tipul in pielea goala cu hainele in brate!- Vai, nevasta, dar stresati mai suntem!
Se intalnesc doi prieteni: - Bai am sa-ti dau doua vesti rele. - Zi-le pe amandoua legate intre ele, ca sa fie una singura! - Vecinul de la etajul 4 ne-o f**e penevasta-ta...
Un cuplu apare la un curs de biologie si pentru ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice
Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi... Femeia din primul rand
Ma scuzati, domnule profesor, cate?- Pana la 12.- Repetati, va rog, pentru ultimul rand! Barbatul din ultimul rand
Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12?- Desigur, cu 12.- Multumesc, repetati, va rog si pentru primul rand...
Un politist vine la serviciu in pielea goala. Superiorul sau, speriat de cele vazute, il intreaba: - Ba, de ce ai venit in pielea goala la serviciu? - Dom` sef, am fost cu nevasta-mea la o petrecere si am jucat jocuri de societate. S-au stins luminile si s-a zis `Doamnele sa se dezbrace`, s-au aprins si asa era. Dupa aceea s-au stins luminile si s-a auzit `Domnii sa se dezbrace` si asa s-a intamplat. Dupa aceea s-a mai stins o data lumina si s-a auzit `Acum la treaba`... Si, iata-ma...
Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc.Melcul,nervos: `Ia asculta, ma, ce-a fost faza asta de adineauri?
-Bai Ioane, stii tu ce-i un lator? -Nu stiu, bai Ghita! Da`cum iti intra in cap cuvantu` asta? Pai, uite, a zis fecioru` lu` vecinu-miu ca-si ia un cal cu lator.
Badea Gheorghe era la cosit iarba de pe marginea santului. Deodata trece o masina cu viteza si calca o gaina care mergea pe strada.Soferul,speriat, opreste si încearca sa-si repare greseala, platindu-i omului gaina.Ridica de jos gaina moarta si se duce spre badea Gheorghe, care privea nepasator scena, si-i spune: - Bade, e a matale gaina asta? - Badea Gheorghe se uita insistent la gaina si spune oarecum încurcat: - No! Eu n-am gaini asa late!
This cat, is cat, a cat, good cat, way cat, to cat, keep cat, a cat, idiot cat, busy cat, for cat, 20 cat, seconds cat! Now read it all without the word cat!
Tica si Tache aveau o pravalie care se chema
"GAURICA".
Merge Bula si il intreaba pe Tica:
-Aveti tus?
Tica ii zice ca are dar nu poate sa vinda fara fratele sau Tache.
A doua zi, iar vine Bula, si intreaba:
-Aveti tus?
Tache ii zice ca are dar nu poate sa vinda fara fratele sau Tica.
A treia zi, din nou:
-Aveti tus?
(erau amindoi)
-Nu.
Iese Bula nervos din pravalie si zise in gand:"Cand fu Tica nu fu Tache.Cand fu Tache nu fu Tica.Cand fu Tache si cu Tica nu fu tus la GAURICA."
Yssa - aceeaşi greşeală!, mi-ai votat - răspunsul cu stupid...cu toate că tu, nici nu ai postat.
rebecahorj întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mia100خوبصورت întreabă: