| geta123 a întrebat:

In trecut...cam acum un an si ceva mi-aplacut de cineva.un baiat dragut..marog...eram prieteni buni..nu am fost impreuna...motive neexplicabile....in perioada de atunci cat si pana in prezent am ramas prieteni...acum e cu o fata... oarecum draguta...incepea sa imi placa din nou...dar nu stiu ce sa fac...nu snt sigura de ceea ce simt..sa ii spun... poate vom aea o sansa acum?

Răspuns Câştigător
| Ramona7 a răspuns:

Hmm...e dificil cu acest"nu sunt sigura ce simt" pentru ca te poti induce in eroare pe tine singura si daca el va spune "da" s-ar putea sa fie ceva pe moment si apoi sa te plictisesti si sa spui ca a fost doar ceva de moment, gandeste-te totusi bine, daca chiar il place spune-i, cine stie... poate tu esti fata asteptata de el happy succes big grin

4 răspunsuri:
| Miree a răspuns:

Dacă deja este implicat într-o relaţie, mai bine nu te implici! Mai aşteaptă puţin până când simţi cu adevărat dacă se concretizează ceea ce simţi pentru el. Poate este doar un impuls de moment.

| pietrean a răspuns:

Poate sa fie putina gelozie? Poate asta sa fie motivul pentru care, acum, incepi sa simti ceva pentru el?
"...acum e cu o fata...", asta inseamna ca el a decis deja cu cine ar vrea sa fie.Deci,nu ar fi prea cinstit sa-i marturisesti, ca ai ceva sentimente perntru el.In cazul in care, vei observa, ca nu mai este nimic intre ei, atunci ai putea sa-i spui.Pana atunci, nu ar fi cinstit din partea ta, sa faci asa ceva!
Pune-te in locul lui si gandeste cum te-ai simti tu, daca ai pati asa ceva.

| MotanAndrei a răspuns:

Totu e posibil. Converseaza cu el, apropie-te de el. Si cand simti ca esti pregatita sa'i spui, ii spui.

| Jouliete a răspuns:

Da, trebuie sa ii spui ce simti ca sa stie chiar daca iti e putin rusine pentru ca daca ii spui vei vedea ce zice adica daca ii place sau nu si lui de tine si vei sti ce sa faci, adica poate lui ii place de tine dar nu a avut vreodata curajul sa iti spuna, sau daca nu ii place asta e trebuie sa infrunti asta pentru ca mai rau e sa ramai cu intrebarea asta pe suflet daca nu ii spui : "Oare ma place sau nu?" adica sa stii daca ai sanse cu el ca sa nu te gandesti mereu la intrebarea asta. Deci dupa parerea mea ar trebui sa ii spui. Sper ca te-am ajutat. Funda?