| Meuuaa a întrebat:

Inainte sa zic ce am de zis, pun intrebarea asta ca sa primesc un raspuns care sa ma ajute, nu ca sa vina toti comunistii pensionari care nu au ce sa faca, si sa ma judece in loc sa ma ajute. Daca pana acum te-ai ofensat si te-ai simtit, aia e.
Ok deci, sa incepem.
Pun aceasta intrebare pentru ca simt ca mama ma uraste.
Deci eu locuiesc doar cu ea INTR-O SINGURA CAMERA.Da, si aia de peste 40 de ani o sa zica sa multumesc pentru ce am, de unde stiti ca nu ii multumesc lui dumnezeu in fiecare seara ca am un acoperis deasupra capului?
Ma rog, si sunt obligata sa ma culc la 10, ca asa se culca ea, nu pot sa stau mai mult in liniste ca respir prea tare si o trezesc.Si pe langa asta am si limita pe telefon. Daca ii zic ceva ce nu-i convine ori imi blocheaza telefonul ori nu mai imi adauga timp cand am nevoie ca sa se razbune pe mine.Ea imi vorbeste de obicei foarte urat, si ma doare.Chiar doare.
Azi proba un pulover.Sa fim seriosi, era oribil.Si i-am zis sa nu iasa cu asa ceva din casa ca se face de ras.A zis ca e superb si eu am zis cv de genul "Normal ca iti place ca esti o baba cu gusturi proaste de 1900 toamna".Da stiu ca este foarte urat ce am zis si ca nu e bine, nu imi sariti in cap ca nu de aia am pus intrebarea asta.
Dupa 10 minute cred, m-am dus la ea sa-mi cer scuze pentru ce am zis si a zis sa o las in pace ca e o baba si babele sunt nervoase si nu stiu ce.
M-am dus la frigider sa mananc, a venit dupa mine si a zis sa plec ca nu mai mananc azi nimic.
M-am saturat de ea, si imi asum ca o sa ma numiti un copil rau. poate chiar asta sunt.
A, si sa stiti ca am scris asta plangand.cu ea in camera, va reamintesc ca stam intr-o amarata de garsoniera.
Si in final, ce sa fac in situatia asta?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa fii intotdeauna respectuoasa si sa asculti de mama ta.
Dupa 18 ani poti pleca in lume si poti sa faci ce vrei tu, dar pana atunci, taci si asculti intotdeauna de mama ta.

| lpavel a răspuns:

Ce sa faci? Sa incerci sa te maturizezi si s-o intelegi si pe ea ca-i este greu sa te intretina singura! Iar tu in loc sa-i usurezi treaba o ingreunezi! Nu te gandi numai la tine ci si la ea, la situatia ei, macar atat cat poti tu cu mintea ta de copil!
Deci incearca s-o tratezi ca pe o prietena si atunci se va comporta si ea la fel dupa un timp!

| Fatamuntilor a răspuns:

Mama ta NU te uraste, procedeaza ca orice parinte noormal
Cea ce tu trebuie sa intelegi ca societatea in care traim se bazeaza pe reguli pe care toata lumea trebuie sa le respectam.Chiar si mama ta.
Mama ta nu e suparata pe tine, e doar dezamagita de comprtamentu tau.Te va ierta.
Invata bine la scoala, ajut-o la treburile gspodaresti si totul va fi bine.

| Dismally a răspuns:

Ce ai putea face? Sa castigi banii tai, sa te muti intr-o casa cum iti doresti si sa faci ce iti place acolo.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Din ce scrii tu, ești o "fată bătrână", cum se zice în popor, fără un loc de muncă stabil și fără un viitor!
Atunci, nu este de condamnat comportamentul mamei tale! Gândește-te că din venitul mamei tale se ține o garsonieră, două guri de hrănit și alte facturi de plată!
Înainte de a judeca comportamentul mamei, privește-te în oglindă și uită-te la tine!
Însuși Isus Hristos a spus că nu este om fără păcat, fără greșeli!
Tu nu greșești niciodată cu nimic? Cu ce ți-au greșit
"... comunistii pensionari care nu au ce sa faca, si sa ma judece in loc sa ma ajute."?
Da, adevărul doare!

| 1onurReal1 a răspuns:

Faza cu baba e urât nu țise cade săi vorbești așa mamei tale! Ce ția dat viața, și tea ținut în pantecele ei luni de zile!, unei mame astfel de cuvinte și comportament niciodată nu ise adresează! ṣi faza cu mâncarea din frigider acolo, si ia a greșit nu se face așa!

Trebuie să aveți o relație mamă fică reală și Adevărată bazată pe respect, bun simți și încredere de ne trădat!, îi vorbești urât/jignitor mamei, ia ție, ția dat viață! Nu tu ei! Mama ta are o vârstă înaintată, poate câi vine greu unule spuse de ale tale, și te vede pe un drum greșit încercând săte atenționeze înspre binele și siguranța ta! Ai o mamă reală! Ce te iubește cu Adevârat si este protectoare cu tine! îi pasă de tine, și sănătatea ta, ea sunt sigur 100%la100% că şiar dori să aiba o relație cu tine ca de la mama la fică foarte strânsă, dar tu ești prea rebelă cu ea, te comporți de parcă ai fi de o seamă cu ea!

Tot ce îți pot spune și săte îndrume spre binele tău este, nu-ți mai necăji mama dacă mai are și o vârstă înaintată dacă doar pe ea o mai ai, înțelego și pe ea, ca o fică cei poate fi alături la greu și la bine, doar pe ea o mai ai!

| 1onurReal1 a răspuns:

Nici nu mai pun problema utilităților ce cu siguranță doar mama ta le duce responsabilitățile pe umerii ei, a toate plăților de achitat! Dacă crezi că poți mai bine decât ea de una singură să faci față la tot, cum mama ta le suportă! Îți va fi foarte dificil! Viața reală de adult!, nu-i film!