| DianaDia2000 a întrebat:

Iubitul meu mi-a vorbit foarte urat și a urlat la mine, adevarul e ca și eu am greșit ca îl stresam cu mesajele, dar totuși nu trebuia sa ma sune și sa îmi vorbească in halul ăla. Eu îl stresez pentru ca îmi pasa de el.Noi trebuia sa ne vedem a doua zi iar după acel apel și după ce a tipat la mine normal ca eu nu i-am mai dat nici un mesaj și nu ne-am vazut. Ma asteptam măcar la un mesaj in care sa își ceara scuze sau sa îmi zică ca încă e valabil și ca încă vrea sa ma vadă a doua zi. Dar nimic. Așa ca nu am vrut sa ma văd cu el. Apoi tot el s-a supărat ca de ce nu am venit sa ne vedem și ca ne despartim ca sunt nesimțita. După toate astea eu tot l-am sunat și i-am zis hai sa ne vedem azi sau mâine, sa lăsam certurile și astea, ok si eu am greșit dar nu trebuia sa îmi vorbești așa si sa urli in halul ăla la mine iar apoi sa nu dai nici un mesaj măcar sa-ti ceri scuze și el tot zicea ca nu, nu mai vrea sa ne vedem și ca ne despartim, apoi eu am povestit prietenelor mele (doar celor foarte apropiate, 2 prietene) cum a tipat și cât de urat mi-a vorbit iar el s-a supărat și mai tare ca vezi Doamne îmi spăl rufele in public și vorbesc cu toată lumea despre el și ca lui nu-i place așa ceva. Cine a greșit in situația asta? E normal ce face?

Răspuns Apreciat de Editori
| Crescent a răspuns:

Cred ca aici ati gresit amandoi. Bine, poate ca el putin mai mult. Poate ca il stresai cu mesajele, dar putea sa iti spuna intr-un mod mai frumos sa nu o mai faci.
E oarecum normal sa fi vorbit cu prietenele tale despre asta. Daca ai avut nevoie sa vorbesti cu cineva sau sa ceri un sfat, erau cele mai potrivite. Ar trebui sa inteleaga asta.
Cel care ar trebui sa isi ceara scuze e el, nu ar trebui sa faci tu ceva.

5 răspunsuri:
| Den1sa a răspuns:

Eu cred ca a gresit el pentru daca tinea cu adevarat la tine nu se comporta asa doar din cauza unor mesaje, sunt sigura ca asti o fata minunata care merita ceva mai bun si probabil vroia sa se desparta de tine cu mai mult timp in urma dar acum a gasit o scuza patetica ca sa o faca, sfatul meu este sa nu te mai tii dupa el pentru ca o sa te simti mai prost e clar ca nu-i pasa de cum te simti asa ca cel mai bine este sa ii arati ca poti trai fara el. Nu te mai face de rusine, se vede ca nu da doi bani pe relatia voastra!
Sper ca te-am ajutat!

| Anonim2682008 a răspuns:

Bine că va-ți despărțit. Adică bine, l-ai stersat dar el a greșit enorm de mult deoarece a țipat la tine iar apoi nu și-a cerut scuze. Dacă un bărbat de iubește cu adevărat el nu va țipa la tine doar pentru că îi trimiți msj, sau dacă face asta măcar își cere scuze.

| Maria14m a răspuns:

Buna!

Poate în ziua aia a avut ceva sau s-a simțit rau si de aia a răspuns asa insa trebuia sa își ceara scuze. Părerea mea este ca el a greșit deoarece tu ii dadeai mesaje pentru ca țineai la el și vroiai sa vezi ce face ( e normal dacă iubești o persoana sau dacă ti la ea ) dar el a fost cam prost si a răspuns urat si nici măcar nu si-a cerut scuze... Mi se pare cam idiot tipul. Mai bine dai un pic de timp, lasa-l în pace sa iti dea el msj nu tu si daca nu o face fa-l gelos sau pur și simplu renunta la el. Dacă nu si-a cerut scuze si a reacționat asa urat inseamna ca e prea imatur pentru tine și tu esti prea deșteaptă și draguta pentru el!?

Sper ca te-am ajutat!?

| DianaDia2000 explică:

Am uitat sa zic ca după ce mi-a zis ultima faza m-a blocat peste tot. Ce sa fac?

| DianaDia2000 explică:

Merci mult fetelor, pe lângă faptul ca a urlat la mine de m-a bufnit plansul imediat, mi-a vorbit si foarte urat cu cuvinte aiurea si mi-a si închis in nas sad

Întrebări similare