La 15 ani. da... a fost dragoste la prima vedere. p atunci inca mai credeam in asa ceva, acum insa sunt d parere ca dragostea vine in timp cand incepi sa cunosti persoana d langa tine.
in fine."EL" m-a schimbat enorm d mult si datorita lui sunt ceea ce sunt azi.
An aproape 17 ani si n-am fost indragostit niciodata
nu consider ca e varsta sa ma indragostesc de cineva
La fix13 ani. chiar de ziua mea. si acum sunt indragostita tot de aceeasi persoana...
Dupa la 11 ani
`
Si, si azi cand il mai vad pe strada ink mai simt fluturasi in stomac dupa el
`
![]()
Si nu, nu a fost dragoste la prima vedere, prima oara a fost atractie fata de el, cu timpu` incepeam sa ma indragostesc din ce in ce mai mult![]()
`
N'a fost la prima vedere. a fost la prima mirosire...![]()
nu stiu
nu cred ca a fost vreodata asa ceva la mine
In clasa a doua, la 9 ani dar a fost ceva copilaresc. Prima oara cand m-am indragostit si nu a fost o iluzie a fost anul trecut, la 19 ani.
La 12 ani... dar n-a fost tocmai un caz fericit.Am tinut la el mult timp, in secret, ca in telenovele ieftine. Acum am aproape 16 si nu mai sunt indragostita. Crede-ma, e mai bine sa suferi din iubire decat sa nu iubesti.Lipsa iubirii te face sa te simti pustiu dupa ce ai simtit-o
Never
nu ca nu as crede in dragoste la prima vedere dar la mine nu functioneaza
sau nu gasesc pers potrivita
12 ani
)
dar acum nu mai sunt de aceeasi persoana![]()
probabil a fost ceva copilaresc atunci.
La 12 ani de un baiat dulce si dragut.prima data nu mi-a placut. dar cu timpul am inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult mai ales vara cand ma conducea acasa:X:X.cu bicicleta![]()
. si acum il mai simpatizez. putin atata![]()
anonim_4396 întreabă: