In general depinde si de profesorii de la liceu, unii sunt foarte exigenti, altii sunt permisivi, materia devine putin mai grea la unele materii, dar poti sa faci fata cu succes daca iti organizezi bine timpul, nu trebuie sa te sperii, o sa fie totul ok daca ai incredere in tine si inveti. Bafta la liceu!
E foarte usorr, eu sunt la un colegiu tehnic in clasa a 10 a si e foarte usor, depinde, daca esti la un liceu de fite sau ceva, gen mate info, e cam greu, dai bag m3 la mate si ai de bagat, dar daca esti pe alt profil stai chill, sa fii cuminte si sa ti faci temele la inceput de an pentru ca profesorii te vor lua de baiat bun si daca faci prostii te iarta, eu in clasa a 9 a m-am batut cu vre o 2 ca faceau misto de mine dar acum suntem prieteni,apropo,daca esti putin mai diferit sa nu le accepti sa si bata pl de tine,nu i para la diriga sau parintilor tai,actioneaza tu singur, un pumn in fata si i ai rezolvat, mie nu mi-a pasat daca iau sau nu bataie, mi-a spart nasu ala in clasa, si tot eram tare in clanta, 1 nu mai comenteaza in clasa.asa ca succes, dar sper totusi sa nu ai probleme din astea , dar in orice liceu /clasa de boboci exista ceva de genu, succes!