| edouardhrubiak123 a întrebat:

Locuiesc în Germania cu tatăl meu, el stă la în casă la o femeie și eu stau în altă casă dar tot la femeia aceea dar în altă casă și pur și simplu e gălăgie și nu aș mai vrea să stau în casă asta și de fiecare dată când îi spun ignoră sau schimbă subiectul, el stă la femeia asta de 10 ani eu de 5 și el are ceva datorii la femeia asta.dar asta nu e problema mea...și mai sau și 600 de euro pe camera asta și simt că nu merită...

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ca tatal tau are si relatii intime cu acea femeie si nu vrea ca tu sa stii, de aceea ignora rugamintea ta si face totul sa nu te ajute, sa stai cu el in aceeasi casa.
In ce priveste chiria de 600 euro pe luna (150 euro pe saptamana), sa stii ca nu-i deloc mare, as spune chiar ca-i decenta, mai ales in vremea asta cand toate utilitatile s-au scumpit.
Sa stii totusi ca nu te tine nimeni legat sau cu forta in acea chirie, poti sa-ti cauti singur o alta chirie, care sa-ti convina tie (poate bani mai putini si cine stie, poate mai linistita locuinta).

| edouardhrubiak123 explică (pentru Violleta2022):

Femeia are peste 75 cred, deci nu prea cred laughing si nu are cum să mă țină nimeni.

| edouardhrubiak123 explică (pentru Violleta2022):

Și eu nu aș da 600 pentru o chirie unde este aproape tot timpul gălăgie.

| NRG500Asociatia a răspuns:

Ne am adunat toata asociatia NRG500 si am constatat ca nu am inteles absolut nimic din acel mesaj.