| MaraDotExe a întrebat:

Ma adresez acum persoanelor LGBT, cred ca nu sunt singura persoană de vârstă fragedă (15 ani mai exact) care nu e straight. Mereu mi-am dorit prieteni si cunostinte LGBT, din simplul fapt ca pot sa fiu eu în preajma lor fără să fiu judecata. Dacă nu sunt singura în postura asta. sunt dispusa sa cunosc persoane noi oricând.

4 răspunsuri:
| MishuD a răspuns:

Complicat cu LGBT in.ro.
80% din popor are frustrari sexuale majore cand e vorba de orice forma de homosexualitate.
Anywho, ca sa ma bag aiurea in seama si sa-mi dau cu parerea ca-i romanesc, la 15 ani inca nu poti sa stii siguur daca esti bi, gay, straight, etc. Mai asteapta 2-3 ani, experimenteaza, fa-ti de cap si vezi apoi ce iti place exact. De obicei fetele au tendinte gay/bi pe la pubertate ca nah, e oarecum "incurajata" sau "permisa" treaba asta. Aparent doua fete dragute care se pupa is "interesante" dar doi baieti draguti care fac asta au toate sansele sa fie cel putin batuti grav.
O zi faina iti doresc, ma retrag la lene in pat happy

| WaterDrop a răspuns:

Chiar daca ar mai fi, nu cred ca vor iesi la suprafata.Cea mai mare sansa ai sa intalnesti doar mistouri pe aici.

Sunt cluburi in Bucuresti pe acest profil unde poti intalni persoane de gen daca chiar iti doresti neaparat asta, insa exista si alte persoane care sa-ti fie prieteni si sa te inteleaga, chiar daca nu au aceleasi inclinatii.Cine te judeca, iti indica faptul ca nu are acelasi nivel intelectual ca si tine si ar trebui evitati, insa vei intalni destule persoane carora sa nu le pese de acest lucru.

Răspuns utilizator avertizat