anonim_4396
| Anonim întreabă:

Mama e destul de stricta, nu prea e de acord cu ieșirile, am fost invitata după ore mâine acasa la o fata sa ne uitam la un film (suntem 8 in total) e doar un film, părinții ei is acasă.
Si vreau sa merg, suntem 5 fete si 3 baieti (i-am spus ca suntem 5 fete).
Ce as putea face precizez ca am 16 ani si vreau sa merg. I-am dat si nr mamei fetei si tot nu-i prea place ideea.
Intr-un fel ma simt destul de prost ca nu i-am spus ca suntem mai mulți dar oricum a zis ca 5 fete deja e gașcă.
Exagerează, ar fi in stare la facultate sa ies si eu... Crede ca ma preseaza anturajul ca fetele is foarte invidioase...

4 răspunsuri:
| nothing67 a răspuns:

încearcă si vorbește cu ea și explica-i ca ai crescut.că nu mai ești un copil.și dacă te cunoaște bine înseamnă că stie că nu ești atât de naivă încât să te iei cu anumite anturaje. vorbiți calm. poate o să o pună pe gânduri. părinții noștri nu acceptă faptul ca noi creștem.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Exagerează crunt. Mama ta ar trebui să știe că tu nu ești un obiect proprietate personală, ci un om cu personalitate și nevoie de socializare. Că nu trăim în peșteră sau sub ocean.
Trebuie să interacționezi cu oamenii și în afara școlii, pentru a experimenta viața cu bune și rele.
Găsește un mod de a-i spune aceste lucruri fără să îi rănești orgoliul. O să te descurci. happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mamei îi este frică de cei trei băieți cucuieți.

| Jassmina a răspuns:

Da-mi voie sa ma indoiesc! Un film il vezi cu prietena ta, acasa la ea,, doar voi doua, dar cand sunt 8 adolescenti intr-o camera, fete si baieti amestecati, atunci este vorba de petrecere in toata regula.
Mama ta nu mai este copil mic, deci stie la ce sa se astepte si prefera sa previna decat sa te lase si sa regrete mai tarziu.
Esti totusi micuta la 16 ani, inca minora si inca sub tutela parinteasca.
Iar faptul ca acum ti-ai trecut intrebarea sub anonimat, imi spune clar ca nu ai fost sincera cu noi si nu ai descris situatia corecta si adevarata.
Daca nu au nimic de ascuns, vorbeste cu parintii fetei aleia sa-ti sune mama si sa isi ia ei angajamentul ca sunt acasa tot timpul, cu ochii pe voi si raspund de tine.
Sunt mama si stiu foarte bine la ce minciuni apeleaza copii ca sa se distreze si sa fac prostii, asadar inteleg grija mamei si-i dau dreptate in totalitate.