| JustMe132 a întrebat:

Mi-am înșelat iubita. Sunt ultimul om.
Am 25 de ani, iubita mea 19 (neimpliniti amandoi). Vorbim de 2 ani si suntem de un an si un strop. Si a aflat ca am inselat-o. Am facut-o sa-mi apar relatia dupa ce am gresit dintr-un motiv egoist inca din prima zi si am zis ca nici eu n-o sa-mi amintesc macar.
Fata aia s-a tinut după mine pana m-a despartit de fata cu care sunt avandu-ma la manna cu greseala facuta.
Acum in punctul in care totul in relatia.si viata noastra trebuia sa se schimbe in bine, totul s-a aflat. Fata aia isi vede de treaba momentan. Asta e bine.
Dar am gresit față de fata mea. Am ranit-o.
I-am tradat increderea.
Stiti si voi ce înseamnă si cat rau am produs. Imi asum si regret chiar daca am facut-o doar sa-mi apar relatia si fata iubita.
Acum, in prezent, fiind la distanta ca eu sunt plecat pentru munca iar ea abia ce a terminat scoala, noi inca vorbim.
Zi de zi. Dormim pe apel. Etc.
Totusi am 25 de ani si niste experiențe.
Stiu prin ce trece ea acum.
Regret si mi se rupe sufletul ca eu i-am produs aceasta suferință si vreau sa o indrept.
Ea, clar nu mai crede in mine. Dar dupa cate am vorbit, ea cam isi dorește sa nu renunțe. In acelasi timp se gandeste ca merita ceva mai bun si vrea sa ma uite.
Iar eu n-o judec.
Are tot dreptul si stângul.
Acum nu stiu daca va trece peste tot pana urma si daca vom ramane impreuna.
Desi asa pare ca va fi, nu e asa simplu.
Sau daca va vrea ceva mai bun si va face loc altui baiat in viata ei.
Tot odata sunt si primul ei baiat. Nu primul iubit, primul ei baiat.
Eu o iubesc enorm si desi am facut-o sa raman cu ea împreună, asta nu-mi da niciun drept si nicio scuza.
Am 25 de ani, te-ai astepta la niste lucruri de la mine.
Vreau sa repar lucrurile.
Vreau sa repar totul.
Oficial suntem despărțiți. Totusi, parca nu de tot.
Vreau sa repar lucrurile, sa reconstruiesc increderea pierduta si eventual sa merg spre ceva mai mult.
I lowkey wanna marry this one, u know?
Ajutati-ma.
N-am dat mai multe detalii ca ma lungesc fiind un milion de lucruri de zis asa ca ma las atat.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum adică ai inselat-o ca sa îți aperi relația? Loool. Lasă fata in pace să își vadă de tinerețe

| siriusblack98 a răspuns:

N-am inteles sincer motivul, cum adica ai inselat-o ca sa repari relatia? laughing Cum vine asta? Anyway, o vaza sparta nu se repara cu scuze si regrete din pacate, asa si cu increderea odata spulberata. N-ai ce sa mai faci, sincer iti zic. Daca fata vrea sa iti mai acorde o sansa atunci ai tras paiul cel mai lung. Daca nu vrea, atunci ai invatat o lectie importanta, dureroasa dar importanta.
Concluzia:
Solutie optima? Nu exista deoarece decizia NU mai este la tine. Ce a tinut de tine (scuzele) deja ai facut.

| StoicAnalysis a răspuns:

Prietene, este o vorba: "Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust".
Din moment ce deja ai dat cu piciorul cand ai inselat, depinde doar de persoana pagubita, daca se mai continua relatia sau nu. Si chiar daca te iarta de data asta, ceea ce ai facut, va ramane o pata neagra si permanenta care nu se va mai putea sterge vreodata. La orice suspiciune sau la orice moment al vietii voastre, ea mereu va avea dubii in privinta ta. Si o relatie de genul, e una care nu mai functioneaza cum trebuie.
Gandeste-te la relatia asta, ca o vaza. Daca faci o greseala si din pricina greselii, se sparge, nu o mai poti repara in cat sa fie la fel. Vei putea lipi cioburile la loc, dar vaza va fi vesnic crapata si nefolosibila. Va fi doar de decor. Asa si relatia respectiva.

Tot ce poti face corect acum, e sa iti ceri scuze pentru tot ce ai facut, si sa te desparti de ea, intr-un mod pasnic. O sa treceti amandoi prin travaliul de doliu, cum este si normal, iar dupa ce va veti linge ranile, puteti sa mergeti inainte si sa cautati pe altcineva.

| Miruna333 a răspuns:

Faptul e consumat, poti sa ii aduci luna de pe cer, nu prea mai ai ce face.
E ca si cand injunghii un om, iar dupa vrei sa repari asta, vrei sa fii cel mai bun iubit. Tot ramane cicatrice, si nu mai poti face nimic.
Am prietene care au acceptat in trecut acest lucru si au,, trecut'' peste, insa relatia nu a mai durat mult, ori erau reprosuri zilnice din aceasta cauza, ori isi aminteau mereu de eveniment si nu putea, sau ambele. Te va dispretui tot timpul.
Nu conteaza ca esti primul din viata ei, e egal cu 0, nu va tine minte asta, va tine minte ca esti primul care a inselat-o.
Tu poti face ce vrei si sa incerci sa repari, si chiar daca lucrurile vor merge perfect, intr-o zi iti poti lua adio, doar din cauza acelui lucru. Cunosc povesti, oamenii nu au avut puterea sa plece imediat, si au plecat la ceva timp, cand totul parea ca merge minunat

| anonim1920 a răspuns (pentru Miruna333):

Nah.n o sa mai mearga crede ma
Ai mintit o.N o sa aiba incredere in tine nici daca te ar ierta.

| Frumusica52801 a răspuns:

Las-o în pace ca o sa o faci sa sufere, dacă o iubeai cu adevărat nu apărea alta.