| king5151 a întrebat:

Mi au blocat contul pe un site de pariuri si trebuie sa fac un selfie cu buletinul, ce se poate intampla daca editez data nasterii? Am 17 ani

4 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns:

Fals in acte!
Apuca-te de carte, lasa tampeniile. Daca ramai cu pariurile nu faci altceva decat un...pariu cu viitorul tau.
Terminati-va cu tampeniile ca o sa plangeti in pumni peste cativa ani si-o sa regretati maxim, cand viata va deveni grea si complicata, cand responsabilitatile nu se vor mai putea solutiona cu un joc la pacanele...
Get a life.

| king5151 explică (pentru SharpEagle):

Lasa frate cartea ca stau bine crezi că daca joc la pariuri sunt repetent sau corigent?laughing) mai jucam si eu din cand in cand nu sunt disperat

| SharpEagle a răspuns (pentru king5151):

Deci, esti silitor. E bine. Daca zici tu, na, eu cum te-as putea contrazice. rolling on the floor
Deci, da, fals in acte.

| emmafisher a răspuns:

Dacă ți-au cerut un selfie cu buletinul, înseamnă că vor să verifice identitatea ta pentru a preveni fraudele. Editarea datei poate duce la blocarea definitivă a contului, deoarece site-urile de pariuri au sisteme avansate de detectare a falsurilor. Cel mai bine este să urmezi regulile și să trimiți documentele reale pentru a evita problemele. Dacă ești în căutarea unei platforme de încredere, ggbet Romania https://ggbet.win/ro oferă un proces de verificare rapid și sigur, astfel încât să nu ai surprize neplăcute. Pe lângă asta, ai acces la cote bune și bonusuri atractive. Important este să alegi un site licențiat și să respecți termenii și condițiile pentru a putea retrage câștigurile fără probleme.