|

Nu ma pot opri din plans! Am nevoie urgent de un sfat. Sunt clasa a 10-a, profesoara mea de romana vrea sa renunte la clasa noastra, datorita a 6 parinti care au facut scandal si au jignit-o... Problema este ca m-am atasat de profesoara aceasta si imi placea foarte mult stilul sau de predare, consider ca, este cea mai buna profesoara din liceu... Dar una peste alta, eu pur si simplu ma atasez de profesoarele care sunt intelegatoare, ne-am batut joc de dansa, cativa copii au profitat de bunatatea ei si chiar imi va fi dor de ea. Nu ma pot opri din plans de cand ne-a dat vestea. Ce as putea sa fac? Aveti vreo idee prin care am putea sa o facem sa se razgandeasca? Desi, stiu ca este prea tarziu.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar cred ca-i cazul sa te maturizezi, ca nu mai un copilas mic la 15 ani. Lasa atasatul ca nu mai esti la cresa, sa plangi dupa educatoare.
Probabil ca esti un copil razgaiat si rasfatat, daca plangi asa, din nimicuri.
Cupleaza-ti creierul si gandeste ca un om normal, ca femeia aia are un motiv serios sa renunte la clasa voastra. In fond, i s-a facut un favor, ca sa nu fost data afara, in cauza reclamatiilor, dandu-i-se inca o sansa sa profeze acolo, cu conditia sa renunte la clasa voastra.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioneasca1001):

Nu a facut nimic, nu au fost reclamatii, 6 parinti au vorbit pe grup ca avem de invatat 3 eseuri pentru teza, ca vai ce greu e... le plang copiii. Asta a fost problema. Nu o dadea nimeni afara pentru niste parinti prosti, a fost decizia ei sa renunte la clasa noastra, directoarea o iubeste, dar nu ne vrea nimeni clasa, ne a zis ca daca nu gaseste pe nimeni o sa ramana ea dar o sa ne predea mai putin, la nivelul nostru, "ca noua asa ne place."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează