anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai am nici un chef de viata!
Mananc puțin și pun pe mine 1 kg. Ieri am avut 45.5 kg si nu am mâncat doar vreo 500 calorii ziua aia și am făcut și sport ca eu nu mananc mult de obicei (nu pot) și mă trezesc azi cu 46 kg.
Sunt prea stresata, nu pot sa scap de stresul și nervii astia, simt ca explodez!
Mă pun sa mă înfometez din nou ca văd ca viața nu e de partea mea niciodată.
Azi am și dat test la mate și m-am și enervat ca ne-o dat din ce nu am facut, fix din ce nu am facut.
Mâine dau test la romana și nici nu știu cum o sa mă descurc la el, invat pe rupte și când văd ce îmi da nu imi mai aduc aminte nimic.
Sa mor eu de mananc dulciuri, prajeli, mâncare fast food și beau suc și mă ingras ca o balena ucigașă.

3 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Mananci prea putin si corpul asimileaza orice ii dai in felul acesta. Ah stai, am raspuns deja la asta.Tot nu ai slabit?

| peperonies a răspuns:

Nu conteaza cat mananci conteaza ce mananci.

| HazelEyes77 a răspuns:

Eu zic ca esti prea stresata si corpul reactioneaza intr-un m od negativ. Stresul reprezinta cauza atator boli. Iti inoculezi mereu ideea ca te ingrasi din orice si aia se si intampla. Oricat de putine alimente ai ingera ele se vor transforma in strat adipos deoarece organismul are un mecanism de supravietuire prin formarea de depozite de grasime in cazuri de retriste. Adica isi pune deoparte pentru momentele cand nu il vei mai hrani pentru sa nu muri de foame. Si tu cum te infometezi... Daca ai manca normal 3 mese pe zi plus cateva gustari sanatoase ar fi mult mai bine fiindca ai accelera din nou metabolismul si implicit arderile. E totul ok cat timp tu mananci ce trebuie cand trebuie si faci si putin miscare. Incearca sa te calmezi ca iti faci rau tie, sanatatii si, din cate ai zis, nici la scoala nu te poti concentra din cauza fixatiei tale cu ingrasatul.