| patricia_8129 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai cred prietenul meu imi zice ca ma iubeste dar nu imi arata el imi zice ca are treaba la servici si il inteleg nu mia mai dat nimic nici la telefon ultima data cand ne-am dat intalnire nu a venit s-a jucat tenis cu prietenii lui voi ce ma sfatuiti sa fac tin foarte mult la el. dau fundita pentru cel mai de folos raspuns.multumesc

4 răspunsuri:
| XdeaaX a răspuns:

Pai o sa fie trist sa auzi asta, dar cred ca el incearca sa-ti dea papuci cat de curand.atunci cand el iti zc ca te iubeste, minte pentru ca un om care iubeste cu adevarat, inkearca sasi petreaca cat mai mult timp cu persoana iubita.Nikiodata cineva care iubeste isi lasa persoana iubita pentru un joc cu prieteni! imi pare rau ca a trebuit sa auzi asta, dar asa este.Te sfatuiesc sa ai o discutier cu el. Poate mai puteti salva ceva din relatia voastra

| Andarock a răspuns:

Nu e hotarat.Nu stie cu adevarat daca te place sau daca sta cu tine ca sa te aiba doar de frumusete.

Baietii sunt complicati.
Intr-o zi ar trebui sa-i zici asa:
''Auzi...ma placi sau nu? Nu te mai inteleg deloc. Ma mai placi/iubesti?''

Daca zice ''da'' atunci ii spui ''ok...mergem la un suc/cafea?''
Daca zice ''nu'' atunci ii spui ''ok...tu ai pierdut''

Sper ca te-am ajutat:*

| Oάηά a răspuns:

Pai parerea me ar fi ca tu sa profiti de faptul ca e el este la servici sau in alta parte cu prieteni si sa-ti gasesti pe alt cineva.Ai putea sa'i spui ca simti o oarecare racire din partea lui si ca nu mai e cum era inainte.Iar pentru a'ti fi mai usor sa treci peste asta in timpul in care nu te vezi cu el ai putea gasi pe alt cineva stii cum se zice:"zambeste pentru ca nu se stie oricine se poate intragosti de zambtul tau". Succes:X

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Era mai bine daca nu`ti spunea nimic ca te iubeste sau ca e indragostit si iti arata ce simte!
Sta cu tine doar de forma, ca sa spuna ca are prietena si sa se dea mare in fata prietenilor lui!
Dar nu te desparti de el! iti va parea rau, iar el cu timpul isi va da seama ca te iubeste si iti va arata prin fapte!
Vorbesc din propria experienta!
Ceau:*