| enilor a întrebat:

Sall...ce parere aveti despre lesbiene? acord fundita

Răspuns Câştigător
| Skat3r a răspuns:

Eu cred ca ce face un om in patul lui, e treaba lui.

mikmica, doar nu te obliga nimeni sa participi, daca pe ele asta le satisface, pe tine cu ce anume te deranjeaza?

Mie nu mi se pare ca lesbienele sunt mai bune decat homosexualii. Mi se par la fel.

Si Snoo, doar 30% din femei sunt satisfacute de penis, restul de 70% sunt satisfacute daca le mangai clitorisul, si pentru asta nu e nevoie decat un deget sau o limba. Da, ai nevoie de un barbat sa faci copii, dar pana la urma nu este scopul tuturor sa se reproduca (si asa pamantul e suprapopulat).

Si n-am nimic nici impotriva casatoriilor, fiecare isi imparte viata cu cine doreste, nu stiu cine suntem noi sa interzicem asa. Inlocuim rasismul cu homofobia si tot asa, lumea asta nu o sa mai evolueze niciodata.
...

| enilor explică (pentru Skat3r):

Ai dreptate si imi place mult cum gandesti... faza e ca tipele de acest gen sunt foarte marginalizate, iar oamenii nu le privesc ca pe niste fiinte obisnuite

| Skat3r a răspuns (pentru enilor):

Eh nu stiu ce sa zic.:-s love struck:* Ma bucur ca te-am ajutat.

6 răspunsuri:
| DWDT a răspuns:

1. Omul a fost facut de Dumnezeu. Femeia a fost facuta de Dumnezeu ca sa fie alaturi de barbat.

2. E treaba lor. Si ce daca le plac femeile? E un lucru complet normal si tine de preferintele fiecareia.

| ColourRun a răspuns:

Sunt niste persoane specialee, si crede.ma ca e mai misto sa stai cu o fata decat cu un baiat.

| enilor explică (pentru ColourRun):

...intr-adevar am observat chestia asta cu o tipa e mai altfel decat cu un baiat

| ColourRun a răspuns:

Da, infine aici e chestie si de gusturi si de principi si de caracterul fiecaruia.

Întrebări similare