| what18 a întrebat:

Sall ce parere aveti despre lesbiene? Dau fundita happy

Răspuns Câştigător
| Snowfall a răspuns:

Fiecare om ar trebui sa faca ce vrea cu viata lui iar faptul ca are alta orientare sexuala nu il face cu nimic mai perjos decat toti ceilalti.

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Vreau si eu 2 perechi de lesbienelaughing Platesc bine haha... Lasand gluma deoparte(sau nu? in fine) Ce parere sa am, mi se pare apetisant sa vezi 2 femei laughing cum se 'unesc' mm, o imagine care te bucura vizual si te excita din toate punctele de vedere, Mai ca ai vrea sa intri si tu in acel joc. Destul cu asta, prea multi minori. Fiecare e liber sa faca orice doreste atata timp cat nu deranjeaza pe altiwinking

| zurick a răspuns:

Pai sunt fiint vii cu rationament care-si organizeaza viata asa cum vor.

| Crucified a răspuns:

N-am nicio părere. Nu prea mi-a păsat mie de asta. Fiecare cu orientările lui.

| ElenaSA a răspuns:

Ce parere sa avem? Sunt oameni cu alta orientare sexuala decat marea majoritate.

| BlueViP a răspuns:

Fiecare face ceva! In ziua de azi orice e permis, adica aproape. Nu am nimic cu astfel de persoane.

| Alisse a răspuns:

Una bunahee hee

| Malinutza99 a răspuns:

Pai, eu cred ca acele persoane nu ar trebui excluse din societate. Sunt si ele oameni, la fel ca noi. Nu spun ca sunt de acord cu asta, dar nu este corect. Adica, cu ce sunt ele mai diferite decat noi? Doar orientarea sexuala e diferita, in rest sunt la fel ca noi.

| 4Andu a răspuns:

Cand vezi 2 lesbiene e sexy, dar cand vezi 2 gay e scarbos! laughing

Întrebări similare