| rrarres a întrebat:

Salut am 14 ani neimpliniti(pe 23 aprilie)si am 1.85 m tatal meu are 1.94 m si mama mea are 1.70 m.As dori sa mai cresc.In ultimul timp nu prea am mai crescut.Cum as putea sa mai cresc?(prin exercitii, etc.)

Răspuns Câştigător
| Roby67 a răspuns:

Deci, prin exercitii nu poti creste. Dar nu-ti fa probleme, un baiat poate sa creasca in inaltime pina la 22 de ani (eu am crescut pina la 21). Ceea ce trebuie sa faci tu este sa faci sporturi care i-ti intareste musculatura, in special spate si picioare.

7 răspunsuri:
| betty08 a răspuns:

WoW La 13 ani ai 1. 85? laughing I rabdare ca o sa cresti ff mult:*Aiki isi spune cuvantul TIMPUL si el iti spune acum "ASTEAPTA-MA" laughing

| rrarres explică:

Aha multumesc bun sfatlaughingsi eu sper sa mai cresc ca practic baschet de 2 anibig grin

| Cory89 a răspuns:

Chiar ca WOW! 1. 85 la 14 ani... e ceva happy Ai timp sa cresti. Baietzii incep sa creasca mai tarziu...pe la 16 ani si cresterea continua pana pe la 21-22 de ani. Dar daca chiar vrei sa faci ceva, poti sa te apuci sa faci baschet sau handbal, astea te ajuta sa cresti.Pe mine baschet-ul m-a ajutat big grin Eu am 21 de ani si 1. 83 big grin

| Betty18 a răspuns:

Ce fain de tine...eu am doar 1, 60 si nu mai cresccryingnu iti fa griji ca o sa mai cresti pana la 18 aniwinkingpoti sa practici baschet si inot.

succes

| rrarres explică:

Aha deci cred ca o sa am sanse sa ajung la 2m-2. 10m

| want2bMajestic a răspuns:

Tu ai probleme? ai mai postat ceva cu referire la greutatea talaughing)

| rrarres explică:

Da am postat