| Boii205 a întrebat:

Salut! Am invitat o fată în oraş, dar a spus cā în ziua respectivă are o activitate cu familia, adăugând ca ne putem vedea altădată. La finalul conversației a adăugat "?" şi a mai spus înca o dată că îi pare rău. Înseamnă că m-a respins sau doar era ocupată?
P.S: Suntem prieteni de ceva timp şi ne mai ajutam cu diferite probleme.

Cel mai complet răspuns primeşte Funda!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| psyclepath a răspuns:

Lasă pe seama fetelor sa analizeze și să supra-analizeze fiecare mișcare a fiecărui microorganism din universul observabil. Dacă ți-a zis că are o activitate ai încredere în ea. Daca în viitor îți va demonstra că nu merită încrederea ta, atunci reanalizează situația, dar până atunci nu-ți stoarce creierii cu întrebări fără răspuns.

3 răspunsuri:
| Boii205 explică:

Țin să menționez că unde sunt ghilimelele era un emoji cu o față zâmbitoare şi obrajii roşii, doar că site-ul nu îl recuoaşte!

| Boii205 explică (pentru psyclepath):

Mulțumesc!

| Anuskaa a răspuns:

Poate ca chiar a avut o activitate cu familia, de aia a adaugat la finalul conversatiei semnul intrebari probabil asa s-a adresat daca ai vrea sa iesi cu ea intr-o alta zi! Nu cred ca te-a respins ca atunci nu iti raspundea la mesaj, ti-a explicat ca are alt program stabilit inainte ca tu sa o invinti.