|

Salut, am nevoie de niste citate potrivite pentru despartire intre colegi, ne-am facut poze de album si acu` la noi in scoala e un obicei sa ne dam poze cu fiecare si pe spate sa scriem cateva cuvinte, sau o mica poezie, versuri sau asa, si nu stiu ce versuri sa pun, fiind fan al muzicii rap am zis ca pun asta la 1 persoana"Cand se desfac sticle/cand se ciocnesc pahare, cand baietii sunt sinceri si fetele naturale, cand banii nu conteaza, conteaza la majoritatea la tine`s pe locul 2 pe primul e libertatea"[Criss Blaziny], si rugamintea mea este sa imi mai dati astfel de citate, de preferat tot din muzica rap, dar daca nu gasiti si altfel de citate dar nu prea exagerate, Multumesc anticipat! Funda CLAR!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Poftim!
Odata cu despartirea se naste amintirea. (Salvador Dali)
Doamne, cum ne-am despartit cu totii! Poate ca si prietenia si iubirea nu merita, cu adevarat, sa fie traite, daca nu sunt vesnice. O viata intreaga de frumusete, asta ar insemna ceva, intr-adevar. (Octavian Paler)
Cu cat mai frumoase amintirile, cu atat mai grea despartirea. Dietrich Bonhoeffer)
Toate schimbarile, chiar si cele mai dorite, au melancolia lor. Caci ceea ce lasam in urma noastra, este o parte din noi. Noi trebuie să fim în stare să spunem unui capitol din viata "adio" inainte de a incepe un altul. (Anatole France)
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde (n.n.)
Unii lasa in urma lor un gol, umplut de altii. (Pearl S. Buck )
Cu cat cunosti un om mai bine si mai mult cu atat esti mai aproape de o fatala despartire cu el.Cunoasterea detaseaza finta de alta si altereaza grauntele de mister ce se afla in orice existenta, cat de plata ar fi ea.
''Oamenii se intalnesc si se cunosc. Apoi se despart. Se despart pentru ca au facut imprudenta de a se cunoaste. Se despart, dar nu se uita." (Anonim)
Fundita?happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează