| BibiLoveYou a întrebat:

am o problema normala unei persoane care va da o petrecere.Nu mai am idei de jocuri, in fiecare an am venit cu jocuri noi, amuzante, interesante, ma puteti ajuta TPU?

Răspuns Câştigător
| pinkystyleツ a răspuns:

Multi inainte, aren`t u a bit old for this?

un joc tare dar care inplica bautura(cel putin cateva beri in funcite de nr de jucatori) se numeste 7 si toti stau in cerc cu un pahar de bautura in mijloc si incepe numaroatoare in sensul acelor de ceasornic. cel ce ar trebui sa zica sapte sau orice numar ce contine 7(ex 17) sau multiplu de 7(ex 21) trebuie sa zica pas si numaratoare se continua cu sens schimbat(invers acelor de ceasornic). cine greseste bea paharul...cu cat aveanseaza jocul devine mai funwinking Grandma's House
Pentru 2 sau mai multi jucatori (cel mai bun cu 3-6)
Nici un echipament necesare
Există o petrecere întâmplă la Casa Bunicii. Pentru a participa la partid, o persoană trebuie să aducă un anumit tip de obiect. Indiferent dacă sunt sau nu acest obiect este acceptabil depinde de o regulă specifică.
Pentru fiecare rundă a jocului, un jucător ajunge să alcătuiesc regula pentru obiecte ceea ce sunt acceptabile şi inacceptabile pentru admiterea la petrecere. Această regulă trebuie să rămână constantă pe tot parcursul rotund, dar efectele sale se pot schimba în funcţie de situaţie.
Odată ce un jucător decide pe o regulă pentru runda, jocul începe. Jucătorii, la rândul lor, spun "am de gând să casa bunicii lui, şi eu sunt aducând o _______." Dupa ce a declarat acest lucru, rulemaker răspunsurile fie cu "Puteţi merge" sau "Ne pare rău, nu puteţi merge" (du-te la partid, care este). Când este rândul rulemaker, el oferă un exemplu de ceva care poate sau nu poate fi adus, de asemenea. Când un jucător crede că a dat seama de regula, el ar trebui să continue să spună ceea ce ar aduce la Casa Bunicii. Jucătorii nu trebuie să divulga fără să vrea regula înainte de toată lumea le-a dat seama, ca ar ruina joc pentru ceilalţi jucători. După ce toţi jucătorii au dat seama de regula, runda se încheie, şi altcineva face o regulă nouă pentru o altă rundă.
Continua să joace până când toţi jucătorii se plictisesc, apoi să joace un cateva runde mai mult. Toţi jucătorii stau într-un fel de cerc, situat astfel încât fiecare jucător poate face faţă cu uşurinţă persoana la stânga şi la dreapta lui.
Cumva decide cine va merge primul şi, dacă veţi merge sensul acelor de ceasornic sau invers. Să-l păstraţi simplu, voi descrie-l invers acelor de ceasornic.
Primul jucător care se confruntă cu persoana din dreapta sa. El solicită următoarea persoană o întrebare. Această persoană nu răspunde la întrebarea a fost întrebat, dar în schimb cere persoana NEXT o întrebare. Următoarea persoană solicită persoanei după el o întrebare, şi aşa mai departe. Jucătorii ar trebui să se uite la persoana care este, cerându-le o intrebare, sau cine sunt pune o întrebare.
O persoană care este "out", dacă fac parte dintr-o serie de lucruri după ce a pus o întrebare...
1) răspunde la întrebarea răspuns - chiar dacă răspunsul este în formă de o întrebare
2) nu se cere imediat următoarea persoană pe care o întrebare
3) râde
4) face o declaraţie în loc de o întrebare
5) repetă o întrebare care a fost foarte recent întrebat
Nu există nici lungimea minimă sau maximă pentru întrebări.
Atunci când o persoană este "out" în care nu se cere nici întrebări, nici nu pune întrebări, până când jocul este de peste.
Atunci când există doar doi oameni la stânga, se adresează întrebări reciproc înainte şi înapoi.
Jocul continua pana cand toti jucatorii sunt afară, ultima restul fiind castigatorul. Sper ca te-am putut ajuta si la multi ani! Funda?love struckx:**

4 răspunsuri:
| Roessess a răspuns:

Jocul cu post-it
Cred ca nu asta e numele exact, dar pentru ca nu-l stiu, merge si asa. Nu conteaza numarul de jucatori, cu cat mai multi, cu atat mai bine. Fiecare jucator isi alege un personaj celebru si ii scrie numele pe un post-it pe care il lipeste pe fruntea vecinului din dreapta. Jocul incepe dupa ce toti au cate un post-it lipit. Fiecare jucator trebuie sa-si ghiceasca personajul, punandu-le intrebari celorlalti. Se raspunde numai cu "da" si "nu". Atata timp cat raspunsul e "da", jucatorul mai are voie sa puna intrebari. La primul "nu", vine randul urmatorului jucator. Castiga cine descopera primul personajul lui. Sau se joaca pana ramane o singura persoana care nu a ghicit.
Mima
Minim 3 jucatori. Fiecare jucator scrie pe o hartie un nume de film, o expresie, un personaj celebru, sau pur si simplu un cuvant oarecare. Biletelele se amesteca. Primul jucator extrage un biletel si va trebui sa mimeze si sa-i faca pe ceilalti sa ghiceasca. Nu e voie sa se vorbeasca. Se pot stabili insa unele semne de la inceput. Se poate juca si pe perechi.
Nici da, nici nu
Regula jocului: jucatorii nu trebuie sa pronunte "da" sau "nu". Orice alte cuvinte sunt permise. Se poate stabili un timp, spre exemplu un minut, in care sa nu se pronunte cuvintele interzise. Se alege un jucator care da raspunsul si altul care ii pune intrebari. Exemplu: "nu-i asa ca te cheama Andrei?". Cine pierde poate primi porunci sau se poate calcula un punctaj.
Killer
Jocul poate dura o noapte sau un weekend intreg. Fiecare jucator completeaza pentru inceput doua hartii. Pe una isi trece numele, iar pe a doua o misiune. Se amesteca hartiile in doua boluri diferite. Fiecare jucator trage pe rand un nume si o misiune (bineinteles, nu spune celorlalti misiunea sa). Toti devin killeri, cu o misiune de indeplinit. Exemplu: Sorin a extras urmatoarele biletele: "Andreea" si "Sa bea un pahar de vin dintr-o inghititura". Sorin o are ca victima pe Andreea si trebuie s-o convinga sa bea un pahar de vin dintr-o inghititura. Killerul trebuie sa-si "omoare" victima in prezenta a cel putin un martor. Castiga cel care nu cade in capcana.
Nume de…
Asezati in cerc, bateti cat mai repede din palme. Primul jucator alege o categorie de cuvinte, de exemplu, nume de bauturi. Apoi spune: "nume de bauturi". Jucatorul din stanga lui trebuie sa fie cat mai rapid pentru ca jocul sa se deruleze cat mai repede. Pentru cei care ezita se poate stabili sa bea cate un pahar de…ceva, iar cei care nu mai au cuvinte din categoria stabilita sunt eliminati. Se joaca pana raman doua persoane, iar dintre acestea se va stabili castigatorul.
* primul e preferatul meu, l-am jucat chiar si in doi.

| Roessess a răspuns:

Aaaaa...era sa uitlaughingCel mai tare joc pentru petreceri/camin este Kings. Regulile sunt simple, aveti nevoie doar de un pachet de carti si bautura. Se stabileste la inceput o masura de bautura, preferabil un shot. Apoi se imprastie cartile cu fata in jos. Fiecare jucator, atunci cand ii vine randul, trebuie sa traga o carte de jos si sa o arate la toata lumea. E f f important ca toti sa vada cartea in acelasi timp. Fiecare carte are o anumita semnificatie, dupa cum urmeaza:
2 – alegi (cel care a tras) pe cineva sa bea ( masura stabilita anterior)
3 – bei tu
4 – toata lumea pune mana pe masa. Ultimul bea.
5 – beau toate fetele
6 – beau toti baietii
7 – toata lumea ridica mana sus. Ultimul bea.
8 – capitanul nasului. Adica cine trage 8 are voie ca oricand in timpul jocului, exceptand momentele in care cineva bea sau executa pedeapsa sa duca mana la nas. Toti trebuie sa faca la fel, ultimul care pune mana pe nas trebuie sa bea. Ai voie sa repeti miscarea de cate ori doresti, pana in momentul in care se trage alt 8, persoana in cauza devenid capitan.
9 – rima. persoana care trage 9 spune un cuvant iar cel din stanga trebuie sa zica o rima. roata continua pana cand cineva nu stie o rima. Evident se pune o limita de timp, 5-10 sec.
10 – regula. Cine a tras 10 trebuie sa stabileasca o regula. Orice fel de regula care trebuie respectata pana la sfarsitul jocului. ex: fara pronume personale, fara cuvinte porcoase, trebuie sa bei intr-un picior…etc. Pana la sf jocului vor exista 4 reguli, reguli care nu au voie sa se anuleze una pe alta. Iar incalcarea lor atrage dupa sine pedeapsa cu o masura de licoare.
J – Cand tragi J trebuie sa spui un lucru pe care nu l-ai facut niciodata. Si sa fie adevarat, evident. Jucatorii care au facut acel lucru trebuie sa bea o masura.
Q – Question. ai voie sa pui o intrebare oricarui jucator, oricat de incomoda ar fi ea. El este dator cu un raspuns sincer. Daca refuza sa raspunda este pedepsit cu o masura dubla de bautura.
K – cine trage K bea dublu, King size
A – Wave, toata lumea cate o masura.

| vivi14 a răspuns:

Buna pai sa iti dau niste sfaturi de jocuri pe care le-am facut si eu la petrecerea mea si invitatii sau simtit foarte bine. Deci:
1)Karaoke(ec de melodie Andra-ramai cu mine)
2)Parodie dupa o melodie (ex de melodie :Lady Gaga feat Beyonce-telephone )
3)Baba-oarba
4)Batea-scunsea
5)cartii
6)Invartea sticla
7)adevar sau provocare
8)Fete, filme si baietii
9)tomapant
10)Monopoly
11)remi

\

| mirunaana a răspuns:

Sticlutza... daca nu sunt cupluri...fi faza cu scaunele cu unu in minus fata de nr de pers.