Stai calma.Nu o sa patesti nimic.Probabil era genul ala de copil care face pe victima chiar daca nu s-a intamplat nimic important. Urat din partea lu taicasu ca a venit si si-a pus minte cu niste copii.Asa si daca din greseala ai facut-o sa se impediice care e problema? Ete na ce sa zic putina smiorcaiala.Este ok, in afara ca s-ar putea sa te certe cate unul ca doar na...''ai lovit copilul'' nu vei pati nimic.Auzi tu la el''ne vedem la judecata''...
SERIOS...a venit ala cu amenintari ne vedem la judecata.Am inceput sa rad i-am zis sa se duca unde vrea muschii lui.
Calm nu calma
Sunt baiat si a zis o colega ca vorbit cu ea prin mesaje si cica era la medicul legist isi astepta rezultatu' de la radiografie de la picior si de la mana, a dracu e sensibila.
Am crezut ca esti fata.A da? Serios? S-a dus sa isi faca radiografie? ))))))))))))))) era tare sa faca: domnule doctor cred ca..vad luminita de la capatul tunelului
) chemati preotul
Taica-su a vazut in asta o sursa de bani. Daca intr-adevar te da in judecata.Il cred in stare. Oricum, este penibil ca si-a pus mintea cu niste copii.Om fara minte.
De fapt nu este problema ta. Asa ca stai linistit. Devine problema profesorului pentru ca nu v-a supravegheat indeajuns.
Ca i-ai dat-o sau nu intentionat, se mai intampla, la ora de sport.
Tasu e la vrajeala. Ori isi iubeste prea mult fata, ori e tampit. Oricum nu are nici o legatura cu tribunalul.
Stai linistit. E doar o gargara obosita.
Daca ajungi pana la directoare atunci o sa fie doar sa scape de tasu din discutie.
Cel mult sa ti se scada nota la purtare. Dar si asta este foarte putin probabil.