| vasilaee91 a întrebat:

Salut! Ce aș putea face să fiu mai sociabilă și considerată cât de cât de treabă față de un colectiv nou? Eu de obicei nu vorbesc decât dacă cineva vorbește cu mine, îmi gândesc prea mult acțiunile (chiar și evenimente stânjenitoare vechi de trecut de cinci ani) și mereu îmi pasă de opinia altora. Aș vrea să mă schimb mai ales anul acesta deoarece aveam impresia că foștii colegi mă considerau ciudată dacă dintr-o dată începeam să-mi schimb atitudinea. Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Invatand pe rupte inca din prima saptamana, ca sa dovedesti ca esti o fetita desteapta si muncitoare, devenind apreciata atat de profesori cat si de colegi, care se vor imbulzii sa-ti fie prieteni.

| Miruna333 a răspuns:

Incepe prin a fi mai blanda cu tine si de a inceta sa te mai gandesti obsesiv la evenimentele neplacute.
99.9% din pers se gandesc numai la ele, cum si tu te gandesti la tine, nu le pasa de restul. Cand crezi ca cineva te judeca, fie si in momente stanjenitoare, omul ala se gandeste la el, la viata lui. Fiecare este personajul principal in viata lui si il intereseaza de el.
Oamenii vor vorbi mai mult cu tine daca si tu te deschizi in viata lor, foarte pot vorbi doar cand cineva se baga in seama cu ei, si daca vorbesti cu ei, s-ar putea sa se deschisa si mai mult. Lasa rusinea, lasa judecatul la o parte si fii doar tu cu tine si cu acele persoane. Incearca sa fii mai calda si mai sociabiala, cu toate ca va parea putin incomod la inceput, tine minte, starea de inconfort dureaza putin, iar dupa dupa vine confortul si increderea in tine

| Asallll a răspuns:

Heiiii,la un moment dat și eu am fost așa. Ești fata bănuiesc. Trebuie să înveți să te bagi in seama, nu să aștepți să te bage alții.de exemplu,când îți mai vezi vreo prietena că stă cu alți prieteni de ai ei,du te și saluta și tu și mai baga te in seama. De asemenea, nu trebuie sa te axezi doar pe treabă asta, trebuie sa te ți și de învățat pentru că prieteniile astea nu prea vor conta când vei fi mare, acum îți clădești viitorul.Fi cat mai zâmbăreață, ridica mana,spune ți părerea însă nu vorbi mult prea mult,atunci vei deveni enervanta. Încearcă să faci și profesorii să te placa. Fa ți temele,învață și tot așa. O fata buna, drăguță și populara ar trebui sa fie și cocheta, și deșteaptă, și simpatica. Nu te certa, dacă ești rea nu rezolvi nimic pentru că ei nu o sa fie prieteni cu tine daca ești mean girl
Pupiciiiiiii?