|

Salut,eu in general sunt un tip destul de lenes in legatura cu scoala si ma dau batut destul de usor.Sunt la info si ma gandeam daca as putea sa imi scriu in minte idee de a nu renunta folosind metodele comuniste pentru spalare pe creier a civililor prin continua repetare a unei idei pana ajungi sa crezi in ea si iti ajunge a fi un motto. Daca as asculta "Just do it(10 hours version)"(tipul te incurajeaza intr-un mod foarte inspirational sa nu renunti) timp de 10 ore si poate de mai multe ori nu as putea sa imi statornicesc aceasta idee in creier si de fiecare data cand vreau sa renunt sa imi vina in minte automat? S-ar intampla ceva rau daca as asculta asa mult sau mi s-ar transfigura ideea de "nu renunta " in creier? Dau funda!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Stii ca motivatia poate fi interioara sau exterioara? Deci interioara e cand ti-o impui tu singur, iar exterioara, cand o impune altcineva, cand vine din afara. Daca esti motivat din exterior, atunci cu timpul, poate aparea si motivatia interioara, pentru ca vezi succesul pe care il ai si doresti sa continui.
In general, mai mult se bazeaza pe modul in care tu percepi lucrurile si cat de mult doresti sa faci.
Un obicei se formeaza in 21 de zile, dar se rupe mult mai repede. Deci odata ce te apuci, trebuie sa continui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Fa ce vrei tu dar termina liceul si ia bacul.
Daca chiar nu iti place la info, vezi daca te poti transfera unde e mai placut.
Mai bine te transferi decat sa faci ceva fortat si sa te alegi cu depresie.
Sau o idee si mai buna ar fi sa ceri sfatul unui specialist.
Recomand sa mergi la un psiholog cu experienta, foarte cautat si sa discuti cu el problema asta. Sunt sigur ca te va ajuta sa iei decizia cea mai buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează