Eu zic sa il uiti.Nu e greu ca baiat sa-ti dai seama ca o fata te place. daca nu tia raspuns in vreaun fel inseamna ca nu are nici un interes pentru tine. daca insisti prea mult ai sa pari disperate si e destul de penibil
Pace!
Are 18 ani.daca toate fetele il plac si e genu popular e f. posibil sa jungi bataia lui de joc :\.sunt baiat si stiu dar daca stii sigur ca e de treaba ar trebui totusi sa incerci.el acum da la facultate si u abia ai intrat la liceu dar ai sanse .Sincer parerea mea e sa il lasi in pace. iubesc e prea mult spus. poate plac.gaseste-ti un tip mai disponibibl.
Vezi cu m sata treaba>el e rusinos de felul lui. odata s-a intamplat o coincidentza eui cu clasa mea aveam informatika, iar el a venit cu profa lui sa scrie ceva la kalculator...a roshit 45 minute roshea ii trecea, iar roshea.
Uita-l. nu te strofoca pentru un baiat. Daca chiar te place sa faca el primul pas (e un stereotip ciudat ca toti baietii trebuie sa faca primul pas)
Da. nu prea merge, dar poti totusi incerca altfel, fi cu un alt baiat ( perfect ar fi sa fie prieten/coleg cu el sau macar varsta apropiata ) si observa cum se comporta, daca se oftica ai sanse