| Dodo1995 a întrebat:

Salut poate pare ciudat ori sunt nebun.
Se întâmplă odată la câteva luni sa visez ceva si după la o zi sau câteva zile sa se intample pas cu pas, ce naiba sa insemne asta? Fără glume de prost gust
Exemplu concret si trăit
Ma pun in pat cu prietena si adorm visez ca ma trezește sa mergem după medicamente ca sora ei e bolnava rău, oprim la farmacie după parcurgem 2 km pana primul sat in care ne saluta o bătrână si la ieșire din sat trebuia sa murim. Pana aici cam asta am visat. Dar când m-am trezit si toate se petreceau ca in vis (exceptând faza cu accidentul ca am pus eu frâna altfel eram mort)
Deci habar nu am ce sa mai cred sunt nebun sau ce naiba

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Naiba este că nu ești. Uneori visele sunt premonitorii, adică prevăd viitorul. Asta se întâmplă fiindcă avem un soft care face prognoze. Iar prognozele ajută, de exemplu ai pus frână. Alte exemple unde oamenii care a visat nu au pus frână. Când a fost asasinat Cezar și Kennedy, li s-a spus de dimineață. nu te duce acolo ( Cezar la senatul roman, iar K la Dallas, căci la fiecare soția a visat urât. Nu au ținut cont. Mai bine ar fi fost așa zis nebuni, să țină cont. Dar totul se întâmplă așa cum trebuie.

2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Vise de noapte, care uneori trag un semnal de alarma, ca sa fii atent sa eviti ce ti se poate intampla grav.
Este evident ca nu sofezi corect (probabil vitezoman), de aceea adormi cu asta in minte si visezi ca ti se intampla accidente rutiere, chiar mortale.

| Dodo1995 explică (pentru Jassmina):

Sincer sofez eu zic destul de sub limita incat sunt calcsonat la greu.