| MadalinGGG a întrebat:

Am realizat ca îmi place de o fosta colega! Și ea tot pune pe fbk gen de astea "crush", de astea de iubire... mna Nsh cum sa zic!
Și la o poza a scris ca și ea are un crush care cam îmi descrie caracterul... mai pe scurt sunt 90% ca și ea ma place
Cum sa i zic? Cum sa o abordez?

Răspuns Câştigător
| numesiprenume0 a răspuns:

Direct! Ori online ori fata in fata. Daca te refuza, asta e, macar poti sta linistit ca ai facut tot ce se putea, ca mai tarziu sa nu regreti. -Imi place de tine... Ti-ai dori sa avem o relatie?- sau reformulezi tu in alt mod... Daca faci asta, sa imi zici rezultatul, daca as fi avut curajul acesta simt ca as fi ajuns departe, dar asa am pierdut multe ocazii de a avea o relatie. Oricum daca ea chiar te place si vede ca tu nu o bagi in seama va incepe sa te ignore, ajungand in acelasi punct ca atunci cand v-ati ignora sentimentele necomunicand. Asadar, daca faci ceva gresit sau nu faci nimic, tot o pierzi. Sper sa ma fi inteles, stiu prin ce treci!

3 răspunsuri:
| numesiprenume0 a răspuns:

Aceeasi problema am avut-o si eu... S-a intamplat in liceu. Nu am stiut cum sa abordez situatia, fiind sigur ca si ea ma placea, din pacate am pierdut-o crying trist este ca si acum ma mai gandesc la ea si la faptul ca nu stiu daca ne vom mai intalni.

| Eusebiu15 a răspuns:

Ii zici pur si simplu, cu cat te invarti mai mult pe langa subiect cu atat plictisesti mai mult. n-ai nimic de pierdut daca ii zici direct.

| MadalinGGG explică:

Și cum sa o iau gen, replici sau Nsh ce sa zic

| numesiprenume0 a răspuns (pentru MadalinGGG):

Direct! Ori online ori fata in fata. Daca te refuza, asta e, macar poti sta linistit ca ai facut tot ce se putea, ca mai tarziu sa nu regreti. -Imi place de tine... Ti-ai dori sa avem o relatie?- sau reformulezi tu in alt mod... Daca faci asta, sa imi zici rezultatul, daca as fi avut curajul acesta simt ca as fi ajuns departe, dar asa am pierdut multe ocazii de a avea o relatie. Oricum daca ea chiar te place si vede ca tu nu o bagi in seama va incepe sa te ignore, ajungand in acelasi punct ca atunci cand v-ati ignora sentimentele necomunicand. Asadar, daca faci ceva gresit sau nu faci nimic, tot o pierzi. Sper sa ma fi inteles, stiu prin ce treci!