| KLiNK a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor. Fac asta pentru prietenul meu. El are o iubita. Si intamplarea a facut sa fie amandoi la acelasi liceu, in aceeasi clasa. Ei bine, iubita lui nu mai vrea sa fie impreuna deoarece nu i se pare ok sa fie in aceeasi clasa. Ea a zis ca nu se simte in largul ei cand stie ca iubitul sau este in clasa cu ea. Ei inca se iubesc. O poate convinge cumva sa fie impreuna? Daca nu ce ar putea face?

Răspuns Câştigător
| Shun12 a răspuns:

Salut! O inteleg pe fata.E destul de incomod pentru ca:
-sa te vezi tot timpul cu cineva oriunde mergi este uneori sufocant si e nevoie de spatiu;
-stie probabil ca, colegii pot fi rautaciosi si vor avea parte de multe tachinari stresante;
-in aceste cazuri relatia nu rezista.
Eu m-as gandi la o relatie secreta si in modul asta sa existe iluzia unei situatii interzise, dar incitante.Sa nu afle nimeni, dar probabil va fi cam dificul.
Presupun ca deja lumea ii vorbeste.Nu le trebuie motiv..asa e lumea.
Poate ar trebui sa ii dea un timp de singuratate si va fi ca un test-daca dorul va striga in ea va face "orice" sa fie cu el.Banuiesc happy E doar o idee.
Poate vor mai veni si altii cu idei mai faine. Fain ca te-ai gandit la amicul tau happy Salutari si bafta la toti 3!

| KLiNK explică (pentru Shun12):

Multumesc pentru sfat. Asa imi place mie sa ajut la nevoie. De aceea am cont pe TPU. Sa ajut si sa fiu ajutat. Mai astept raspunsuri, daca nu ai funda. big grin

| Shun12 a răspuns (pentru KLiNK):

big grin Bravo! Asa sa faci mereu!

| RaresAlexandru a răspuns (pentru Shun12):

Salut! Mai, ea a spus in felul urmator "Nu pot sa stau cu sentimentul ca, colegul meu, nu stiu, nu ma simt in largul meu, o sa stau nemiscata in banca, pentru ca asa sunt de obicei." Bai, Si eu o inteleg. Au trecut aprox 2 saptamani si pana mea, au venit lucrurile prea de la sine, si nu pot lasa asta sa treaca asa pe langa mine. De exemplu Azi m-am intalnit cu ea pe oriunde am fost era si ea... Ne-am salutat de vreo 2-3 ori. Chiar nu stiu ce sa fac..Sa o las sa vad daca o sa apara dorul? Sau sa abandonez. Totusi ne-am promis ca orice s-ar intampla ramanem colegi de banca. SPune-mi te rog, Chiar is debusolat, nu STIU CE SA MAI FAC

Salut! Mai Shun12, treaba sta in felu urmator ea mi-a spus asa
"Nu pot sa stau cu sentimentul ca, colegul meu e iubitul meu, nu stiu, nu o sa mai ma simt in largul meu, o sa stau nemiscata in banca, pentru ca asa sunt de obicei". Mai, au trecut multe zile, si simt ceva destul de puternic pentru ea, iar acum nu stiu ce sa fac, sa o las cu testul asta sau sa ii dau liber. Momentan noi vorbim iar, suntem prieteni buni. Ne-am promis inainte de asta, ca ramanem colegi de banca orice s-ar intampla. Asa ca ce-mi sugerezi sa fac?

| Shun12 a răspuns (pentru RaresAlexandru):

Salut,Alex! Spui ca v-ati decis sa ramaneti colegi de banca (nu stiam ca si banca va "lipeste") si se pare ca de fapt ati ales deja sa ramaneti prieteni buni cum ai zis mai sus.
Incercati cu amicitia intai..vedeti daca se poate fara sentimente si daca puteti fi naturali si va simtiti in largul vostru.Cum a zis Romb3r mai jos-in cazul in care va despartiti situatia colegiala va fi greu de suportat.
Eu totusi cred in prietenie chiar si dupa o relatie. Daca sentimentele sunt reciproce si la acelasi nivel de intelegere poti da de la tine pentru ca celalalt sa nu aiba neplaceri.
Si atunci te conformezi intr-o prietenie simpla si armonioasa.
Eu cred ca se poate pentru ca asta deduc din ce spui mai sus.
Te inteleg ca vrei sa ramai cu ea, dar asta o va spune timpul.Pastreaza-ti si un gram de speranta, dar fii pregatit si pentru resemnare ca sa nu suferiti.
Stiu ca e foarte greu, dar daca te pregatesti mental pentru orice situatie vei reusi.Iti spun din experienta.
Fiind amici(eu cred ca puteti) vei putea sa o saluti zilnic si etc. Apoi o sa vezi singur semnele dorite-da ragaz macar o saptamana.
Daca iubesti atat de intens si nu poti deloc sta langa ea poti alege mutarea drastica in alta clasa.Asta in cel mai rau caz.
Mi-as dori sa am un raspuns mai concret, dar nu se poate.Asta e o situatie in doi.Raspunsul e in voi.
Te salut si sper sa revii cu vesti bune indiferent ce alegi sa faci! Ai grija de tine!

Adica noi acum ne comportam ca si cum am fi impreuna. Ne trimitem poze, ne vedem pe skype, suntem la fel de buni prieteni, nu e nimic rau... Ieri au fost niste senzatii diferite, dar am trecut amandoi peste happy Practic, noi suntem iar impreuna. Dar nu ne spunem " Te iubesc sau astea, mai apar cateodata din obisnuita "iubitule" si altele "iubita" Dar totul merge iar ok.Nu stiu ce sa fac.

Nu fa nimic happy Lasa lucrurile sa curga de la sine. Daca asa cum sunteti acum nu va face niciun rau da-i inainte! happy
Lasa sa vina obisnuinta intre voi.Din rutina zilnic se naste nevoia unuia de altul si poate va disparea si acea incomodare.
Traieste clipa si atat! happy

Pai, asta fac, o traiesc, nu fac, Las totul de la sine, Dar cu ea parca prea de la sine a fost. Apropo, daca se poate sa-mi dai adresa skype sa discutam mai multe... sau mess. MUltumesc mult de raspunsuri!

Ma bucur ca te-am ajutat, dar nu stiu ce sa zic de site-urile de socializare.Nu sunt pentru mine.Plus ca te voi plictisi.
Iar diferenta de varsta trebuie sa fie MARE pentru ca desi par adolescent/a anii ma tradeazabig grin
Ma vei gasi pe aici cu siguranta daca ai nevoie!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ea nul mai iubeste pentru ca vrea sa se duca la altii si vrea sa scape de el

| Xpressurself a răspuns:

Poate nu mai vrea, asa cum a zis. daca mergem impreuna cu trenul pana la mare inseamna ca am mers impreuna pana la mare. nu inseamna ca va trebui sa si stam impreuna la soare pe aceeasi plaja. inseamna doar ca am mers impreuna in acelasi tren. si gata. calatoria s-a terminat. sa fie oare singura persoana de pe plaja?

| Romb3r a răspuns:

Pai,ce problema ar putea exista? Atata timp cat ea se mandreste cu el, si reciproc, nu-mi dau seama care ar putea fi cauza deciziei ei.Si daca se desparte de el, THE SITUATION WILL SUCK.Nu-si vor mai vorbi la scoala ca doi colegi, nu vor mai face multe lucruri pe care doi colegi ar trebui sa le faca.El trebuie sa-i explice ca nu este posibil sa fie prieteni la scoala.Fie sunt iubiti, fie...Recunosc,este ciudat ca iubita ta sie fie totodata si colega ta, dar...Ce, el nu s-a indragostit niciodata de vreo colega? Daca chiar se plac foarte mult, n-ar trebui sa se desparta.