|

Salut TPU!

Intrebare pentru fete :

V-ar placea ca prietenul vostru/iubitul vostru sa fie virgin iar tu sa fii prima fata cu care ar face o deoarece tine la tine si pe tine iubeste? Sau ar fi un minus fiindca nu are experienta si te temi? Cum ai vedea asta si, ai aprecia ca nu este precum ceilalti incat se arunce sau sa profite de orice ocazie?

Tot citesc intrebari pe forumuri incat fetele vor un baiat experimentat cu experienta si nu pot sa inteleg asta...voi cum vedeti aceasta tema? Adica...in ultima perioada noi fetele asa am devenit?

Prietenul meu nu a fost virgin iar eu da, el a facut-o la 16 ani si acum avem amandoi 21 si ma intreb cum a fost prima data la el si parca mi-as fi dorit sa-i ofer prima data...

Asa cum baietii isi doresc virgine oare asa si unele fete prefera un baiat virgin?

9 răspunsuri:
| a răspuns:

ție ca începătoare, ți-ar plăcea să inveți - de exemplu - să conduci o mașină secondată fiind de un instructor începător la rândul lui?

| a răspuns:

Te-ai gândit mult până să întrebi asta?
Nu cred că toată lumea gândește la fel.
Din câte văd tu ești supărată că erai virgină și prietenul tău nu când sa întâmplat.

| a răspuns:

Ce tot scrii acolo domnisoara, nu il apreciai deloc daca era virgin, iti e doar ciudã ca a facut sex cu altele inaintea ta.
Putini prefera virgini sau virgine, doar care au idei religioase.

| a răspuns:

Baietii isi doresc virgine, dar nu stiu in ce se baga, mai ales daca sunt la prima virgina. Se lasa cu au, cu sange, cu dureri, cu chinuiala multa. Ca stai ca ma doare, bine hai, stai stai, auuu.
A doua oara nu le mai trebuie. Si se orienteaza pe celelalte. laughing
La inceput au gandu ala, mama, eu o sa fiu primul in viata ei. Da dupa chinuiala aia, nu-ti mai trebuie si a doua virgina.laughing))
La baietii virgini, nu se decaloteaza penisul in mod normal. Adica n-ar trebui, decat daca l-au fortat ei jucandu-se cu el laughing))
de regula un baiar virgin, are preputu intact si nu se decaloteaza, corespodentul himenului la femei. Dar baietii nu sunt educati in privinta asta, si mai rau, daca te duci la doctor, o sa iti zica ca ai fimoza, si ti-o decaloteaza ei fortat, si iti pierzi virginitatea cu forta. Prostie mai mare ca asta cu fimoza n-am auzit.
Asta in caz de erai curioasa ca ai zis ca ai fi vrut ca al tau sa fi fost virgin da nu s-a intamplat.
Ar fi fost o chinuiala in 2 si ati fi strigat amandoi au laughing

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa inteleg ca eu, circumcis fiind, ma pot considera prost? La fel si doctorul care mi-a facut aceasta operatie cand eram mic? Habar n-ai ce aberezi pe aici in legatura cu fimoza, majoritatea vreti sa pareti destepti.

| a răspuns (pentru WID):

Pai esti circumcis, adio virginitate happy cum sa aberez. Ce il face pe un baiat virgin?

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce il face pe un baiat virgin? Inexistenta unui contact sexual, de orice fel. Asta il face pe un baiat virgin. Aberezi cu fimoza, sunt multe cazuri in care exista o fimoza severa si singura solutie e circumcizia, nu cum ai zis ca nu exista asa ceva.

| a răspuns (pentru WID):

Da, intr-adevar. Dar asa poti sa minti ca esti virgin mereu. Cum femeile au himenul, barbatii ai preputu ala care nu se decaloteaza decat in momentul primului act sextual.

| a răspuns:

Cand iubesti, prea putin conteaza detaliile astea inutile. Frumos e sa fii prima si ultima dragoste. Sa experimentați amândoi totul impreuna. Sa te simti speciala, dacă nu esti prima, de asemenea nu e nicio supărare, la urma urmei e baiat