| theshadowjoker a întrebat:

ro, am intalnit fata ideala, haioasa, de treaba, chiar foarte OK. Dar ea a trecut printr`o despartire mai grea, si inca vorbeste cu tipul cu toate ca sunt despartiti de aprox. 3 saptamani. Imi place de ea, ne intelegem bine, cum as putea sa o fac sa fie doar a mea, sa fim impreuna, sa o fac sa il uite. Multumesc enorm celor care raspund, si dau si funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cazul tău nu este ușor...
Eu am fost în ipostaza în care se află fata pe care o placi tu și îți pot spune că lucrurile sunt delicate.Nu îi poți spune pur și simplu : rupe orice legătură cu el, pentru că nu o va face, ba din contră va răci relațiile cu tine.E greu să te impui în viața ei chiar dacă ți-o dorești atât de mult.Eu deși aveam prieten continuam să vorbesc cu fostul, considerându-l cel mai bun prieten al meu și nimeni nu a fost în stare să îmi rupă legăturile cu el nici până în prezent.
O poți face să fie doar a ta, însă nu îi impune ce să facă și nu îi arăta că ești gelos.Nu e o amenințare atât de mare că vorbește cu el.Trebuie să te gândești că e singură și ai cale liberă. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu ea și să îi distragi atenția de la alte lucruri, fă-o ca atunci când e cu tine să nu se mai gândească la nimic, dar nu-i servi totul pe tavă. Trebuie să o faci să simtă nevoia de a petrece timp cu tine, iar asta se va întâmpla curând dacă îi vei arăta că ești exact ceea ce are ea nevoie acum.
Ai încredere în tine, fi ferm, nu arăta că ești ezitant gândindu-te la fostul ci doar că ești stăpân pe tine și că o poți ajuta să treacă peste.
Baftă!

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat