| CarollineForbs a întrebat:

Salut TPU,sfătuiți-mă
Ce trebuie să fac? Deci prietenul meu mi-a spus că o să fie ocupat săptămîna asta,el nu mi-a scris,dar am văzut că o pus like la o postare pe Facebook a unei fete,unde dorește să vorbească(gen,like și scriu)
Mă doare cel mai tare că el spune că e ocupat,însuși nu îmi scrie,dar dorește să vorbeasca cu alte fete. Cînd l-am intrebat ce face, el nu mi-a citit mesajul, și abia dupa 20 min. a ieșit, necitindu-mi mesajul
Scuzați-mă pentru acest referat melodramatic

4 răspunsuri:
| LexiEla a răspuns:

Daca sunteti impreuna si da like la genul ala de postare, e clar ca.si cauta rezerva ca sa fie sigur ca daca se desparte de tine o sa aiba pe cineva. Eu zic sa ai o discutie serioasa cu el, si daca in continuare tot asa este, da.i papucii inainte sa ti.i dea el tie.

| PersonajFictiv a răspuns:

Meh,ai luat prea in serios relatia cu el,incearca sa nu mai fi asa naiba si sa iti faci iluzii ca o sa ai cine stie ce relatie reusita cu un anumit tip,dupa un scurt timp ce il cunosti.

Daca considera relatia ta cu el una serioasa,iti spunea si din ce motiv e ocupat,iar daca era ocupat,oare mai avea timp sa de-a "like si scriu " alteia sau ce? Adica n-are timp sa iti raspunda la ce i-ai scris dar are timp sa de-a like pe Facebook huh? laughing
Ma intreb ce aveti in cap cateodata, de sunteti asa naive si credule, asteptati si voi sa va demonstreze un baiat ca tine la voi, apoi incepeti sa va faceti filme in cap cu el, nu invers laughing

Stai linistita, daca nu merge cu el, o sa mearga cu altul.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Na-i-va.
autocorectul inca ma saboteaza.

| GoldenZenith a răspuns:

Așa sunt bărbații. *demni de încredere și de iubit*. Săracul, cred că s o fi plictisit si caută și el putina activitate pe la alte fuste. Draga mea, îți spun și ție ce am zis și altora: sa nu mai ai pretenții de la nimeni și să nu îți faci speranțe cu nimeni. În felul ăsta nu o sa mai fii așa dezamăgită.
Da-l in pisici și data viitoare nu mai fi *botulista* (activitatea de a pune botul la ceva ce ți spun in special bărbații).
Doar nu te mariti cu el ca să îți pese prea mult.