| alexiulian15 a întrebat:

Salut tuturor! Azi am avut traseul de la școala de șoferi și l-am picat. Este a treia oară când pic. Când sunt cu instructorul în mașină, la orele de condus, conduc destul de bine, iar când sunt cu polițistul în mașină, uit complet tot. Nu știu ce să mai fac. Am problema că uit foarte repede și nu știu cum să gestionez asta. Deja simt că șofatul nu este pentru mine și mă gândesc să renunț, mai ales că trebuie să plătesc și taxa de școlarizare, 800 de lei. Simt că dau banii degeaba și că nu are niciun rost. Dacă mă puteți ajuta cu un sfat, v-aș fi foarte recunoscător.

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

După părerea mea e mult mai bun sistemul din America un care fara exalen de la 16 ani poti conduce cu parintii de fata, ca doar conducand inveti si pe urma la 18 ani il iei ușor pentru ca stii sa condici bine practic. Aici e un fel de examen psihologic, foarte bdezavantajos pentru persoanele mai emotive, cred ca pe unii polițiști sti ii si distreaza ce teroare simt examinati. dTe incurajez sa it faci un obice zilnic din a laudai calitatile Tatalui nostru asa cum le gasim în Psalmi, eu am subliniat cu galben in Biblia mea tot ce se spune despre El si tot ce rezonează cu sufletul meu(ex-Ps 46 - "Tu ești adăpostul si sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoie " si i le spun in fiecare zi cu voce tare. Atunci când ii laudam calitățile - (ps 22 "El locuiește în mijlocul laudelor") percem in mod special prezenta lui, ceva profund se vindeca in noi, suntem eliberați de frică, omul nostru interior e intarit, nuai suntem obsedați de sentimentele nostre, vine pesre noi pacea lui supranaturală si ne inunda mintea. Eu in ziua examenului la oras m-am rugat asa 2 ore si cand am mers la examen eram asa de calma, parca politistul era fratele meu si am luat examenul la prima încercare.

1 răspuns:
| Mag33 a răspuns:

Curaj, lasa frica deoparte.
Sunt convinsa ca poti sa-I iei.