Sarbatoreste magia muzicii la Concertul Extraordinar de Anul Nou!

Începe anul 2017 cu stil, eleganţă şi delicii muzicale. Fundaţia Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de-a patra ediţie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, desfășurat în 5 ianuarie, ora 19.00, la Sala Radio.

 

Așa cum la Viena se sărbătorește sosirea noului an cu celebrul concert de valsuri, la București vom celebra primele zile de ianuarie cu un concert extraordinar cu bijuterii muzicale romantice.

 

 

Programul serii include un repertoriu îndrăgit în întreaga lume: suitele “Spărgătorul de nuci” de P. I. Ceaikovski şi “Şeherazada” de N. Rimski-Korsakov. Cele două capodopere, nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, te vor încânta în această seară de sărbătoare. Concertul va fi susținut de celebrul dirijor Tiberiu Soare și de Symphactory Orchestra, într-o formulă impresionantă de 72 de muzicieni.

 

Din strălucitorul salon de bal ce deschide feeria “Spărgătorul de nuci” vom păși în iatacul parfumat al Şeherazadei, înţeleapta prinţesă orientală. Acordurile fermecătoare de vioară şi violoncel ne vor purta spre lumi îndepărtate și ne vor inspira să începem noul an cu vise, seninătate şi speranţă. Atmosfera plină de senzualitate și delicatețe va fi întregită de ilustraţiile Mariei Surducan, artistă talentată, cu un portofoliu bogat de creații originale.

 

În pauza concertului te poţi delecta cu gustări delicioase, cafea aromată și sucuri naturale.

 

Concertul Extraordinar de Anul Nou - ediția 2017 este organizat cu sprijinul: Bondoc& Asociaţii, 7 Card, Sloop, Jacobs, The Sisters Flower Studio, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

 

Parteneri media: Radio România Muzical, Radio România Cultural, eJobs, Metropotam, Hotnews, Psychologies, Revista Cariere, Cinemagia, Bucharest Gentleman, Bucharest City App, Igloo, Șapte Seri, Bookblog, Bucureștii Vechi și Noi, Bookhub, Zile și Nopți, Observator Cultural, Calendar Evenimente, Suplimentul de Cultură.

 

Biletele la concert se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online pe www.eventim.ro.

 

Categorii de bilete:

Categoria I – 120 ron, Categoria II – 100 ron, Categoria III – 85 ron

 

 

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe din 2007 cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastra este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Chiar acum urmăream "Mozart in the jungle", care mi-a stârnit poftă de orchestre şi dirijori (în special dacă e un Soare) şi dacă aş fi în Bucureşti în perioada aia, probabil aş veni. Dar le urez o audiţie plăcută celor care vor avea norocul să vină.

2017...cât de futurist sună! laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru NOname):

Când ne spui câți ani ai?
Eu sunt curios de vreo 5 ani, nu cred că mai rezist.

| NOname a răspuns (pentru LoveSleep):

Aoleu, chinui animalele fără să ştiu! laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru NOname):

Pff, "animalele", pe bune? Ce rea ești.
Și te mai miri că nu primești monezi și nu-ți poți cumpăra aspirator.

| NOname a răspuns (pentru LoveSleep):

Vai, ce tragedie! laughing
Toţi suntem animale, este un adevăr şi este mai degrabă un compliment. Iubesc animalele, deşi cele umane merită mai puţin.

| Drimmero a răspuns (pentru LoveSleep):

Somnorila,, nu e de tine, e mult mai mare, orienteaza-te pentru cele de varsta ta!

Întrebări similare