|

Ştiţi cumva cum se dezactivează contul de pe Netlog? Multumesc.

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Intra la setari (in dreapta sus langa nick-name-ul tau)apoi clik pe ''cont''(al doilea rand de ferestre)si apoi clik pe ''sterge''

1 răspuns: