|

Sunt si eu curioasa, de ce vad din ce in ce mai multi copii/pusti/pustoaice care vor sa impresioneze? Ma refer acum numai la cei care se zgarie pe maini si isi spun emo sau stiu eu. Ca ei sufera si se "taie" pe maini.straight face La generatia de azi (din care fac parte si eu. X_x), am observat ca totul se bazeaza pe impresionat. Fumat, betii, drogat, injurat, diverse schimbari de look, nu stiu. Inteleg ca asta este lumea in care traim dar totusi, de ce? Ce ii face sa recurga la chestii care le distrug corpul, mintea si...straight face?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din punctul meu de vedere este vorba de prea multe influente, fie venind din mass media, fie venind din anturajul din care fac parte.Intr-adevar noua, adolescentilor ne place sa fim in centrul atentiei si pentru ca nu reusim intodeauna trebuie sa se recurga la ceva mai spectaculos.Pe de o alta parte mai sunt si cazurile in care adolescentii isi impun starea aceea de emo, singuratate, izolare si ajung sa o simta cu adevarat.In plus cu noi se produc niste schimbari la varsta asta si de fapt tot timpul, dar pentru a intelege mai bine fenomenul, eu iti recomand sa citesti " psihologia varstelor". Bafta!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Asa este. nici eu nu inteleg. Pe net majoritatea se dau mari emo, iar la scoala vi ce veseli sunt eioh go on. Si fumatu, drogatu, bautul ii face sa se simta mai 'cool' printre cei mari, dar nu fac decat sa aduca dispret. Starea de izolare pe care si-o impun nu o fac decat pentru cei 18021821 de rpieteni care sa ii vada ca sunt calmi si retrasi, iar apoi sa spuna: Mamaa. cemi place cum se comporta x. de asta easa de popular, hai ca incep si eu sa fiu emo.straight face. asta esteoh go on. la varsta asta pentru ei nu conteaza decat popularitateastraight faceoh go on

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ei reactioneaza asa deoarece (app nu e numai faptul ca vor sa impresioneze) nu au cui sa impartaseasca toate gandurile, copii lasati in voia sortii, fara parinti, sau copii cu prea multa libertate din partea parintilor
ei intotdeauna au avut impresia ca nimeni nu ii intelege si de aceea nu ni se destainuie niciodata (unii copii chiar au probleme grave, de sanatate, sau in familie care ii determina la astfel de lucruri)
sunt unii copii dusi cu pluta care ar face orice doar ca sa fie in centrul atentiei
ei cred ca prin a face asemenea lucruri devin mai interesanti si mult mai populari dar de fapt isi distrug viata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu fac parte din aceeasi generatie...Cred ca este vorba despre un detaliu simplu :comunicarea cu familia.Suna stupid,stiu,dar asa e.@Coconut nu neaparat, nu fumez si beau ca sa arat cool, din potriva chiar nu fac asta de fata cu lume necunoscuta si in locur precum baruri sau scoli.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gandeste'te ca unii poate chiar sufera si li s'au intamplat multe. Stilul cu care se afiseaza arata ca sunt diferiti, ca nu sunt ca toti... gen "happy happy", ca au invatat sa urasca. Clar sunt unii care exagereaza... Faza cu taiatul pe maini, sunt sigura ca ar fi facut-o chiar daca nu exista stilul "emo", doar ca acum pot sa discute despre asta. Toti suntem diferiti, trebuie sa intelegem asta! happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează