anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un baiat ce pot sa fac sa am un amic? Este atat de greu? Am incercat dar toti au refuzat oare am eu ceva?

8 răspunsuri:
| RedPorcelain a răspuns:

Pai daca nu iti gasesti vreun amic incearca sa gasesti o amica happy
Fetele sunt mai intelegatoate cateodata happy

daniela
| daniela a răspuns:

De ce neaparat un amic, fetele de multe ori stiu sa fie prietene mult mai bune

| JeSa a răspuns:

Socializează cu cei din jur; greu nu este ci doar să ai voinţă iar "refuzat", că tu îţi doreşti asta(nu laşi ca alţii să te cunoască!), cu comportamentul tău, presupun "introvertit"...
Îţi doresc să ai multă bunăvoinţă sau consultă un psiholog!

| gigiro a răspuns:

Nu am inteles bine si probabil nici ei nu au inteles. Ce fel de amic vrei tu? Prieten sau partener? Si chiar asa, pentru ambele situatii e mai bine sa-ti fci mai intai o prietena care te poate ajuta.

| gabryel a răspuns:

Inceraca si tu sa ii faci cinste cuiva sa il inviti la tine sa va jucati pe pc stai cu baietii mai mult timp pe afara si asa te imprietenesti cu cineva si inca ceva nu avea prea multa incredere in noii prieteni (eu am 2 tovarasi cu care ma inteleg bine din clasa a 2 a ne cunoastem iar acum cand se apropie majoratul meu nici unu nu au mai venit pe la mine, asa ca nu trebuie sa ai incredere in nimeni, doar in tine)

| cristiancristir a răspuns:

Depinde ce intelegi prin amic. Prieteni ideali nu exista. Fiecare te dezamageste pana la urma intr-un fel sau altu. Asa ca tu invata sa accepti pe fiecare asa cum este si pana la urma o sa iti gasesti un amic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi ca in viata capeti prieteni falsi si dusmani adevarati
dar inrai pe sub piele si vezi cum i place sa te porti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrei sa zici ca-i rogi sa-ti fie prieteni? Este normal sa te refuze. Un adevarat prieten se naste in necunoscut.