| Psihologul_Adrian a întrebat:

Tocmai am aflat ca viitoarea mea sotie asteapta un bebe, eu nu sunt tocmai pregatit, pentru ca nu am facut nunta abia in august o avem, si nu as vrea ca rudele sa afle deocamdata! Tin sa zic ca draga mea sotioara[viitoare] are gurita cam mare si mii ca se scapa sa zica pe cineva... Ea e fericita insa i-am explicat in toate modurile posibile si imposibile insa nu mai stiu cum sa-i zic sa nu zica la nimeni. Poate ma ajutati voi?big grin

Răspuns Câştigător
| OanaG a răspuns:

Pai de ce sa nu zica, e un lucru minunat, cred ca radiaza de fericire, oricum cred ca va fi o miresica foarte frumoasa cu burtica!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce să nu spună? O pui să facă întrerupere de sarcină că nu ești pregătit sau ce?
Bucură-te alături de ea că puteți fi părinți!
Casă de piatră și un bebeluș sănătos.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e nici o rusine, lasa femeia sa se bucure si sa strige in gura mare. E destul de dificila perioada de sarcina ca sa o mai stresezi si tu cu tacearea impusa. Si ar fi si pacat. Strange din dinti si lasa pretentiile absurde. Mai bine lauda-te si tu in toate partile cu noul tau bebe.

| Silvia a răspuns:

Ce contează părerea rudelor? Dă-i voie să se bucure, este primul ei copil[cel mai probabilbig grin].

| Beibi a răspuns:

Poate ca ea nu intelege de ce nu vrei sa afle nimeni. Explica'i faptul ca esti fericit ca veti avea un bebelus( care e cel mai minunat lucru care ti se poate intampla), dar vrei sa se stie acest lucru dupa ce va veti casatori. Sunt sigura ca va intelege!

| Psihologul_Adrian explică:

Nu o pun sa faca intrerupere de sarcina, si eu sunt bucuros insa rudele nostre sunt de parere ca bebele trebuie facut dupa nunta s. a. m. d insa ma voi bucura alaturi de ea ce conteaza, un copil e bine venit!