| Carolina1972 a întrebat:

TPU, cum sa slabesc cam 10 kg in 2 luni? Nu vreau sa aud de diete!

Răspuns Câştigător
| Anonima163333 a răspuns:

Salut! Fa cel putin 30 min de sport zilnic,aleargă prin parc,da-te cu bicicleta sau pune pe YouTube exerciții cardio.
Renunta la mâncarea de seara, sau dacă chiar ți-e foame,mănâncă un fruct.
La prânz mănâncă orice vrei, in afara de prăjeli, cartofi prăjiți, chipsuri, sucuri acidulate,
făinoase, preparate de la fast-food și dulciuri.
Dimineața consuma ceva consistent, pentru a avea energie totata ziua.Eu mănânc de obicei fulgi de ovăz cu lapte. Se prepara ușor, maxim în 10 minute.
Mănâncă la ore fixe, și bea 2, 5 l de apa.

Bafta. happy

| Carolina1972 explică (pentru Anonima163333):

Multumesc Georgiana!

| Anonima163333 a răspuns (pentru Carolina1972):

Cu drag.happy
Daca vrei sa știi, din poza nu pari deloc grasa. Arăți perfect. Oricum, spor la mișcare happy

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu vreibsa auzi de diete nu isi mai are rost intrebarea ta

| Mi828 a răspuns (pentru suntserios):

Poate vrea sa auda de un stil de viata sanatos, nu de o dieta. Nu stiu care este problema ta, toate comentariile pe care le lasi sunt rautacioase, macar daca vrei sa comentezi incearca sa ajuti nu sa demoralizezi lumea, altfel mai bine ti-ai tine parerea pentru tine

| suntserios a răspuns (pentru Mi828):

Un stil de viata sanatos nu te face sa dai jos 10kg in 2 luni. El vrea o solutie minune. Unii oameni trebuie treziti la realitate. Comentariile mele sunt realiste nu rautacioase.

| Carolina1972 explică (pentru Mi828):

Oricine ai fii mi-ai facut ziua mai frumoasa cu comentariu astalaughing, credeam ca doar eu ii citeam comentariile lui rautacioasa.dar in fine sa fie sanatos/sanatoasa!laughing

| Carolina1972 explică (pentru suntserios):

Cu siguranta esti cel mai realist om din lumelaughing

| suntserios a răspuns (pentru Carolina1972):

Realitatea doare si nu e placuta, aia e. Deci ia zi, cautai calea minutata fara diete si sport? Am avut dreptate?

| Carolina1972 explică (pentru suntserios):

Byeeee

| suntserios a răspuns (pentru Carolina1972):

Acesta evitare sa imi dai un raspuns e in realitate un raspuns afirmativ. Deci am avut dreptate

| Andreeush a răspuns:

Fă sport.

| peperonies a răspuns:

Asta e genul de intrebare cum fac 1000 de lei in 2 luni nu vreau sa aud de munca.

| Panamax a răspuns:

Mai bine cauti un baiat sau o fata care prefera grasanele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 ora de sport pe zi, mancat sanatos, eliminat zaharul si painea

Răspuns utilizator avertizat
| Dana1999 a răspuns:

Vrei si vergeturi? Sau piele lăsată? Nu de alta dar la cate kilograme vrei sa dai jos cred ca iti doresti

| Carolina1972 explică (pentru Dana1999):

Cata rautate exista in unii oameni... era doar o intrebare, chill man

| Mi828 a răspuns:

Mai intai cred ca ar fi bine sa fi intr-o faza buan mintal, inainte sa incerci sa slabesti, eu am incercat cand eram mai mica din cauza colegiilor mei care isi bateau joc de mine pentru corpul meu si asta m-a facut cand aveam 12 ani sa ajung sa am anorexie, cel mai bun sfat care ti l-as putea da este sa te simti bine in pielea ta si sa nu slabesti pentru ca nu iti iubesti copul cum este deja, aceasta este cea mai sanatoasa mintalitate care trebuie sa o ai inainte sa incerci sa slabesti.