|

Va este usor sa va spuneti probleme cuiva (prieteni, familie)? Eu una nu pot spune nimanui problemele mele, nu stiu de ce insa nu pot. Am incercat sa i le spun prietenei mele pentru ca ea se plange mereu la mine insa nu am reusit. Parintii mei mereu m-au invatat ca este mai bine sa iti tii problemele in tine pentru ca nimeni nu te poate ajuta. Si asa eu am ajuns sa nu le pot spune problemele mele nici lor. Simt ca nu pot comunica indeajuns cu prietenii mei si din acest motiv ei pur si simplu ma lasa balta. As vrea sa pot discuta cu cineva insa nu pot, nici cu un membru al familiei nici cu prietenii. Ce as putea sa fac? Am ajuns intr-un punct in care nu mai pot sa indur toate greutatile de una singura si am nevoie de un sprijin pe care parintii nu mi-l ofera.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna nici eu nu prea pot sa vorbesc cu parintii mei deoarece nu m-ar intelege si uneori nici prietena mea cea mai buna nu ma intelege.Si pentru ca eu nu am cui sa-i spun probleme mele mi le spun mie insumi, ma descarc mie. Poate par nebuna, dar este o metoda destul de buna deoarece simti ca te descarci cuiva.Numai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parintii tai sunt un pic dobitoci. Asta, sau au mintea cusuta cu idei vechi incastrate acolo. Trebuie sa discuti cu cineva, altfel te asteapta o sala cu peretii albi, captusiti cu burete si o camasa de forta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai stiu km e am fost si eu intr-o astfel d situtie orik ar fi mergi cu fruntea sus si arata tuturor ca nu-ti pasa o sa vezi ca o sa te simti mai bine la prieteni daca le zc o sa te tradeze intr-o zi si o sa suferi la parinti daca le zc o sa te certe incearca sa comunici mai mult cu tine insuti si ai sa vezi ca totul va fi bine sa-mi zc km fac astept mess tau fundita?/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai gaseste-ti un prieten adevarat caruia poti sa-i spui orice mie imi place sa discut cu cineva despre problemele mele personale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează