|

Viitorul - cum putem sa-l cunoastem?

Cum va fi viitorul vostru?

Pregatesc o tema pe subiectul dat si am nevoie de parerea ta terog! Va fi un sondaj care cu siguranta il vei vedea si auzi si tu!

Si numaidecit in citeva saptamini va fi si un argument pe o baza solida printre care si parea ta sper!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca vrem un viitor "maret" trebuie sa stim sa il construim asa. Daca ne dorim sa ajungem unde ne-am propus trebuie sa facem sacrificii de totfelul care mai de care si intr-un final cu multa vointa viitorul va avea un curs frumos, asa cum ne dorim noi. Daca vrei viitor, trebuie sa ne gandim foarte mult la prezent si mai deloc la trecut. De cunoscut, viitorul nu prea poate fi stiut, depinde de persoana. Daca este o persoana care vrea cu adevarat un viitor frumos si lupta pentru el cu siguranta il va avea. Viitorul meu il vad in strainatate, cu culoare si cu fericire multa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

"Nu stii ce-ti rezerva viitorul", dar viitorul meu va fi cu siguranta in alta tara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In ritmul asta romaniia nu va mai avea niciun viitor daca romani nu isi schimba mentalitatile, majoritatea tinerilor pleaca in tari straine pentru a avea un viitor ca sa nu moara de foame, nu avem cum sa cunoastem viirorul pentru ca pote fi schimbat viitorul meu nu il vad prea verde sau nu in acest oras.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează