anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua vi s-a intamplat sa ignorati oameni din cauza ca sunteti timizi? Mie mi s-a intamplat aseara pe plaja la un spectacol treceam pe langa o fata care statea jos si mi-a zis gen "Hey. prinde" si am ignorant-o si aruncase o minge care a trecut pe langa mine. dar eu nu am vrut parca m-a impins ceva de la spate sa merg mai departe. Acum ma simt ca un rahat. cu toate ca stiu ca eu nu sunt asa.

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca tipa aia n-a vrut neaparat sa vorbeasca cu tine ci mai mult sa faca putin misto si atunci e mai bine c-ai plecat.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu mai este timiditate, este prostie deja!
Daca fata a intrat deja in vorba cu tine prin gestul facut, iar tu ai ales sa te faci ca nu-ti pasa, atunci nu ai dovedit decat ca esti prost.
Timizi nu se comporta asa, atunci cand sunt intrebati raspund, atunci cand li se cere ceva fac...ori tu nici nu ai raspuns, nici nu ai prins mingea.
Imi pare rau, dar cred ca mai ai mult de lucru la comportamentul tau, nici macar din bun simt nu ti-ai cerut scuze...

| MarianPapuc98 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu am facut-o intentionat si chiar regret. si la faza cu timiditate nu este adevarat. Cei timizi mereu au probleme in a raspunde cand sunt intrebati ceva sau bagati in seama. Poate prost sunt. dar nesimtit in niciun caz.

| cascadoryes a răspuns (pentru Violleta2022):

De ce este prostie deja? Omul a spus ca este timid si din cauza asta ignora unii oameni.Probabil daca fata il lua mai usor vorbea cu ea.Dar avand in vedere ca este timid nu.i de mirare reactia lui.Sa stii ca oamenii timizi de multe ori nu intra in discutii cu alti oameni, tocmai din cauza ca sunt timizi. Daca raspunzi macar incurajeaza-l pe om nu-i spune ca-i prostie ce a facut.tu nu stii ce inseamna a fii timid.

| OldSoul a răspuns:

FU!

Am trecut peste intrebarea asta de cateva ori, acum, ghici ce, mi-a venit si mie in minte o amintire, in care am fost pus intr-o ipostaza asemanatoare laughing

Ma plimbam si eu cu un prieten prin mall, asteptand sa vina alt prieten de la baie ca deh, si era un grup de fete langa intrarea de la cinema, bateau palma intre ele, ii zic eu prietenului meu "Hai sa batem si noi palma cu ele" una din ele m-a auzit si a intins palma prea mine, dar eu deja trecusem de ele, pff, asta inseamna sa fii prost. sad

Aia e, eu ca eu, meritam sa ma simt prost, si totusi nu m-am simtit, dar mai rau de ea, ca probabil si ea s-a simtit prost in acel moment. *lacrima*

Si eu ma mai plang ca sunt single *sir de lacrimi*

| Nemessys a răspuns:

Mmm... de cele mai multe ori da. La mine e alta treaba. Eu intr-un fel, devin timid in preaja fetelor prea indraznete, cu prea mult tupeu si cu ras / zambet incontrolabil. Pe scurt fete,,nebune". Si nu pot sa inteleg treaba asta. Daca una vine la mine si imi zice,, HEYYYY CE FACI? laughing))) ". Si mai are un ras de ala,, retardat" si are,, bateriile full", incep sa le ignor. Dar nu stiu de ce. Ori ca sunt putin timid, ori ca nu le suport. Bine, de suportat chiar nu le suport, insa nu stiu daca este si prima varianta. Dar daca ar veni una mai cumintica si mi-ar zice un,, buna" dar ela cu o voce timida si cu jumatate de gura, parca nu mai e la fel. Gen. atunci prind eu tupeu. laughing) Si intr-un fel sunt mult mai relaxat in preajma unei fete de alea decat langa una care rade tot timpul de parca pe fruntea mea ar scrie,, fraier".
Ma rog. e ciudat xD

| cascadoryes a răspuns (pentru Nemessys):

Gata stiu genul de fete de care vorbesti.Acum depinde de la fata la fata in ce sens este ea indrazneata. Daca este indrazneata sau mai nebuna intr.un sens bun ca asa este caracterul ei este ok dar daca este celalalt gen de indrazneata, adica nesimtita nu prea e bine. Fata cu mingea de care spuneai tu nu sit din ce categorie face parte.Eu in liceu am multe fete, de la fete de treaba dar si nebune pana la nesimtite, cu mine in majoritatea cazurilor au intrat in discutie numai fete care voiau,, sa se dea mari" sa zic asa in fata prietenilor lor.In primele zile de liceu eu taceam dar dupa incepusem sa le raspund.Una se bagase in seama cu mine doar asa sa.si bata joc, radea ca o nesimtita si ma facuse si prost, crezand ca nu o aud.Eu atunci nu mai eram deloc timid si I.am zis:,, du-te.n p*m f*" era cu gagicul ei dar nu ma interesa ca poate il luam si pe ala.Imi este scarba de alea care fac misto de tine iar tu nu ai treaba cu ele, exista fete frumoase si nebune in sensul bun destule, dar nu nesimtite, ca de ele sunt satul...

| Nemessys a răspuns (pentru cascadoryes):

EXACT! La asta ma refeream si eu. Nu suport alea nebune in sensul rau. Cum ai zis si tu,, nesimtite". Si eu am intalnit o groaza care se dau nu stiu ce si incearca sa para,, superioare" si sa iasa in evidenta. Si dupa cand le mai auzi cu,, nu ma intereseaza ce zic ceilalti", sincer ma apuca rasul =)). Adica ele din asta se,, hranesc" din atentie si priviri si dupa zic,, nu imi pasa". Mhm. mai bine zis nu le pasa de parerile proaste. Dar daca ii zice cineva un compliment,, awwwwww multumeeeeeeesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ocaziile nu se refuza, acum iti pierzi doar timpul simtindu-te " ca un rahat ". Este o experienta adaugata la portofoliu, data viitoare o sa fie mai bine. Nu mai zice ca esti timid, comporta-te ca si cum nu ai fi timid.
Am ignorat oameni, dar nu din cauza timiditatii.

| NameInUse a răspuns:

Da, eu faceam asa pe vremurile alea laughing

| cascadoryes a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa intrii mai mult cu oameni in discutie atunci cand ai ocazia. Oricum reactia ta a fost foarte normala daca spui ca esti timid.Pentru a scapa de timiditate îti sugerez sa vorbesti cu oamenii care intra in discutie cu tine. Daca esti timid poate inseamna ca te afecteaza ceva din viata de zi cu zi, ce muzica asculti? Stiu ca ti se pare aiurea dar muzica conteaza alaturi de multi alti factori.Asculta rap, hip hop, ( Bug mafia, el nino, parazitii etc) te poate ajuta intr-o oarecare masura cu problema pe care o ai.Candva si eu am fost ca tine.

| cascadoryes a răspuns:

Si sa stii ca eu cred ca fata de care ziceai tu cu mingea a facut totul la misto, depinde daca era cu cineva pe care voia sa.l sau sa o impresioneze intr.un fel. Daca era sa îi fi placut te tine sau sa fie ceva serios venea langa tine usor si intra in discutie, ca tupeu sa intre in discutie avea sigur, altfel nu striga asa dupa tine. oricum bafta si iti zic sincer ca nu.i asa greu sa nu mai fii timid.Incearca sa cunosti fete daca zici ca cu ele ai o problema, fetele se cunosc afara, te poti duce la sala daca credit ca ai nevoie, asta te ajuta intr.un fel.Succes.

| MarianPapuc98 a răspuns:

Mersi de raspunsuri. La faza cu facutul misto nu cred pentru ca eram pe plaja si am trecut pe langa ea, ea statea jos si mi-a zis cu o voce calda : Heii, prinde adica nu a strigat. Chiar imi pare rau cu timiditatea asta dar parca m-a impins ceva la spate sa tot merg. si am actionat ca un dobitoc si chiar imi pare rau de fata probabil a crezut ca sunt un nesimtit.