E ok. incearca sa antrenezi creierul tau si posibil sa ajungi sa intzi prezici nu doar ziua urmatoate ci posibil si viitorul. incearca sa nu te stresezi invatatii discuta mult treaba asta e o istorie lunga dar mai bine cauta asta pe google sau citeshte niste carti din psihogie (nu manuale ci psihologie mai profunda) e normal fenomenul subkonstientul nostru ascunde multe asa ca incearca sa dezvolti
Wow e intersant, o prietena de-a mea pateste exact acelasi lucru.Eu zic ca este un lucru bun pentru ca poti anticipa ce se va intampla in a 2a zi, iar daca este ceva negativ te poti feri, ce pot sa-ti spun este ca nu e ceva rau desi nu pot epxlica cu exactitate ce este.
Si mi-e mi se intampla dese ori... dar imi place foarte mult
presupun ca e ceva normal intelegi in timp ce visezi subconstientul tau lucreaza si cam iti arata ceva mic dar totusi semnificatv ce se va intampla urmatoarea zi te pwpa eu
Buna. se mai intampla. si eu vad persoane care nu le-am vazut in viata mea. si intr-o zii am visat prietenu` prietenei mele. si eu nici nu-l cunosteam! si cat de cat l`am caracterizat bine. nu aveam de unde sa stiu ca sta la parter langa parc.si ca e mai creol la fata cu creasta. etc.". nusj ce se intampla asa visez si eu... e normal! funda
?
Da.Dar ma mira deoarece nu mi s-a mai intamplat pana acum.De acum 2 saptamani cam asa mi se intampla.Dar imi dau seama de abia dupa ce fac lucrul acela.De exemplu cu cartile de joc.In timp ce jucam mi-am adus aminte de vis.Pana atunci nimic.