|

A facut cineva imprumut de nevoi personale la cetelem, in cat timp se acorda? Si ati avut probleme cu ei cu clauze frauduloase in contract?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://www.conso.ro/vocea-clientului/banca/cetelem
http://bit.ly/2VoEy9b
http://bit.ly/2VlFZVQ
Si daca vrei iti mai pun. Este o IFN (Institutie Financiara Nonbancara) si astia fura cat nu le este rusine. Mergi la o banca!

| a răspuns:

CETELEM = O firma de excroci care au dobinda dubla ca la banca.Jegurile astea ce fac - iau bani de la banca si apoi banii tii vand tie pe credit de nevoi personale prin magazinele altor excroci cu are sunt mana in mana, iti vand la dublu.NU RECOMAND. Daca as putea i-as baga la puscarie pe toti de la CETELEM si le-as condisca la patroni toata avera si banii din conturi.O firma de excroci cu patroni dintre care unul este ungur.
Iti recomand sa imprumuti bani de la o banca care da credit de nevoi personale mai ieftin si apoi cumperi produsele direct via cu banii de la banca ramanand sa platesti rata lunara + dobanda la banca nu la jegurile de la CETELEM.Mare atentie cu aceste institutii non-bancare numite IFN de gen CETELEM si multi altii, asta este noua mafie financiara in Romania care este mana in mana cu procurori, judecatori, senatori, si alte lichele din tara asta.Vezi ce oferta are BCR, ING Bank la credite si fa diferenta la acel DAE - numit de toti excrocii DAE - Dobanda Anuala Efectiva.Si bancile sunt niste excroci de camatari in sa macar sunt legali pe cand OFN-urile de tip CETELEM sunt niste firme gen SRL sau SA la fel ca aprozarul lui baba VETA de la coltul stazii care vinde sosete si chiloti impreuna cu branza, carne si bere.

| explică:

Multumesc,raspunsul acesta il cautam