Pai ce inseamna "am bagat" in x si y la tine? La sfatul cui? Cum ai ales in ce sa investesti? Ai citit despre x si y in care ai infipt bani inainte sa faci asta?
Nici după ce ai pus 50 de întrebări despre investiții nu ai reușit să înțelegi că pot să și scadă?
Ia uite ce ți-am scris pe 6 iunie despre ce înseamnă să investești:
"Să zicem că iei niște acțiuni, și imediat după ce le cumperi încep să scadă. În prima săptămână cu 3%, în a doua cu 5%, în a treia cu 12%. Poți înțelege de ce scad și dacă au șanse să-și revină?"
Se pare că ai înțeles fix nimic.
Hmmm. Sa investesti in ce? Oricum, daca te-a sfatuit pe long-term, nu iti fa griji acum si nu sta sa te uiti la ele zi de zi. La cum e de obicei trendul, daca nu se intampla vreun cataclism socio-economic major, o sa creasca prin toamna.
Da pe long term, nasdaq 100, core s&p 500 și ESG global all cap
Ah, ok, in cazul asta verifica si tu odata pe luna la ETF-uri si la crypto te poti uita cit de des vrei. Sper ca nu ai luat crypto prin eToro... ideea e sa folosesti o platforma unde mai poti capitaliza crypto-ul ala in perioada in care il tii.
Mai bine investeai in mici și bere. Ieșeai sigur pe plus. La fericire și la kilograme.
E romaneasca. Din ce stiu e cu abonament lunar si niste taxe cam absurde. Plus de asta, buba e ca nu poti capitaliza ca pe crypto.com sau Binance.