Întrebare recomandată |

Am dat comandă pe AliExpress de un produs și mi-a venit total altceva. Dacă deschid dispută am înțeles că sunt șanse să îmi înapoieze banii, dar nu știu ce trebuie să fac cu produsul, nu-i cine știe ce, a fost doar vreo 7 dolari. Rămâne la mine sau trebuie să merg la poșta vamală și să îl trimit înapoi? Am mai citit nu știu pe unde că trebuie să plătesc eu transportul și că ar fi destul de scump, așa nu mai trimit nimic... Menționez că i-am scris vânzătorului și deocamdată nu a răspuns. A fost cineva în această situație?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Și eu am înțeles ca te costa cam mult sa îl trimiți in China. Dacă vânzătorul nu îți Răspunde, deschide disputa și pune poze cu produsul care ti a venit. Îți vor da toți banii înapoi sau o parte din ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ℓαυяα):

Și despre produs știi cumva dacă trebuie trimis înapoi?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă să contactezi vânzătorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te mai complica sa-i spui vânzătorului chinez ca ți-a venit alt produs, am patit și eu dar ceea ce am făcut a fost sa-i scriu doar ca a trecut prea mult timp de la livrare, am verificat și posta locală iar produsul nu era acolo. Peste 3 zile mi-au intrat inapoi banii in cont, cam asa se face dacă vrei sa primesti banii asigurat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, am pățit și eu cu un produs sa imi vina zgariate, probabil din cauza transportului, am luat legatura cu vânzătorul, i-am trimis poze cu produsul zgariat iar el foarte amabil mi-a restituit banii in contul bancar si mi-a oferit si produsul gratuit. Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu vanzatorul, nu ai nimic de pierdut

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ricardo26):

I-am scris vânzătorului dar nu mi-a răspuns momentan... Cred că mai aștept și mâine și dacă nu răspunde voi deschide dispută.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează