| GugelGigilica a întrebat:

Am nevoie de un cont bancar si un card si cred ca voi merge la Banca Transilvania sau la ING. Trebuie sa platesc ceva sau e totul gratis? funda

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Crearea contului e gratuită. La fel și eliberarea unui card. Dacă e cont de salariu, la ING nu plătești nici taxe de întreținere; nu știu cum e la BT.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Crearea contului si a cardului in sine sunt gratis. Pe urma trebuie sa platesti lunar comisioane de administrare. E vorba de cativa lei.

| Zuzu1991 a răspuns:

La ing sunt cele mai putine taxe, inclusiv nu platesti nimic la crearea de cont SI eliberarea de card
in plus card-ul ti-l da pe loc, nu iti vine prin posta cum e la alte banci

| AnOnImuSS1 a răspuns:

Mergi la ei si iti face gratis tot.dar trebuie sa platesti intretinera contului 4-10 lei este o taxa lunara. iti fac ei cont dar trebuie sa cotizezi cu suma respectiva luna de luna ..isi trege ei cand iti intra salarul sau suma de bani (depinde si ce card iti faci daca este de cumaparaturi vei platii 40 de lei pe an )

| Finelito a răspuns:

E o banca care nu are costuri de întreținere lunare sau ceva similar. Altfel spus, poți avea un cont bancar in RON cu un card Atașat, acces la internet Banking și retrageri la bancomatele băncii și rețelei euronet fără costuri.
Chiar și cont in valuta iti poți deschide, chiar și online, fără costuri.
Ceea ce nu știu mulți este ca bancile mici își prețuiesc clienții. Cele mari profita de mentalitatea greșita ca " bancile mari sunt sigure"
Orice banca cât de mică ar fie ea, dacă face parte din fondul de garantare al depozitelor bancare, ea este la fel de sigura ca un mare.
Fiindca tot ai citit pana aici, scriu numele băncii unde iti recomand și poți verifica singur pe site-ul lor ceea ce am scris aici.
Libra Bank.