| AxelShane a întrebat:

Am o intrebare ce ma rupe, cum poti face bani pe net simplu?
Vreau detalii despre ce imi spuneti..si vreau sa specific ca banii cand ii primesc eu ii bag in The-West.ro! Nu cu conturi bancare, poate prin paypal sa ii primesc, dar vreau metode gen dai likeuri la chestii, te uiti la reclame etc?!

7 răspunsuri:
| cata416 a răspuns:

Aha... Mai viseaza.
Cand o sa primesti bani doar pentru like sa ma anunti si pe mine.

| Flaviucu a răspuns:

Poti face bani cu Google Adscene sau cu neobux.com, pe NeoBux primeste 0.01$ la un clic pe reclama. Banii ii primesti prin Paypal. Greu la inceput, dupa o sa inveti cum sa faci mai repede. Bafta

| Memories a răspuns:

Simplu nu ai cum iar pe net se castiga banii destul de greu cam 50-100 de lei pe saptamana cu chestii de genu dai click pe reclame sau uploadezi filme etc trebuie sa stai cam 3-4 ore pe zi...

| Ghio a răspuns:

Da add la moreno_claw si iti voi prezenta cea mai buna metoda de a face bani online!

| AlhghgfgdgAlxfr a răspuns:

Mai bine te sfatuesc sa creezi propriul joc sau soft si vindel in: android, apps store, amazon store, facebook ( acolo nu vinzi jocul sau aplicatii si diferite optiuni ale jocului ex : angry birds, acolo vinzi funti care te ajuta sa termini jocul mai repede)Asta am facut si eu si am zis '' De aici vin bani''.

Dar sa stii canu trebuie sa ai cunostinte in informatica poti sa creezi jocuri cu ajutorul FPS creator.
Dar daca vrei sa ceva mai simplu incearca google adsens, faci publicitate.
Acum da funda.Te rog

| claudia74 a răspuns:

Trimte-mi mail-ul tau pe moc5mags@yahoo.com si eventual un nr de tel si te invat cum sa castigi bani pe net din afaceri perfect legale

| Vali_Valentin_1998 a răspuns:

Nu iti da nimeni bani daca dai likeuri, si daca iti da, iti da foarte putin. Paypal-ul se face cu ajutorul unui card bancar. Daca vrei sa faci bani pe net, caut un site unde poti uploada chestii si primiesti bani in functie de download.