| ElenaSt2011 a întrebat:

Poate cineva sa-mi scrie care este procedura pentru a retrage banii primiti prin paypal.com?

Desi niste bani mi-au intrat pe 5 martie, altii pe 9 martie, nu i-am putut scoate.

M-am logat de mai multe ori in contul meu de paypal, inclusiv atunci cand am vorbit cu seful meu pe SKYPE si i-am dat share screen, pentru ca acesta sa poata vedea cand imi baga bani in cont.

Am fost la banca unde mi-a fost emis cardul bancar pe care l-am introdus in contul meu de paypal, dar in mai multe filiale, fiecare angajat al bancii cu care am vorbit mi-a zis ca nu banca se ocupa cu asta si sa intru pe paypal. Si ca ia intre 3 si 7 zile lucratoare sa ajunga banii din contul meu de paypal in contul meu bancar. (Dar, din 5 si 9 martie, au trecut multe zile).

Pe site-ul oficial paypal.com la rubrica Request money, am dat click pe request money now, am completat formularul care a aparut (am introdus suma primita de la sef si adresa de e-mail a acestuia), apoi am dat click pe continue si de atunci apare mereu in contul meu pending - payment request for... (suma de bani) sent (adica cerere de plata pentru (suma de... bani) trimisa si dedesubt numele sefului hasn't paid yet = inca nu a platit).

In e-mail-ul primit ulterior, mi s-a scris ca el a trimis banii (si asta s-a putut vedea in timpul discutiei cu seful pe SKYPE, in sensul ca inaintea discutiei mele cu el, nu erau acei bani in contul meu de paypal).

La rubrica Summary, am accesat link-ul withdraw funds (retrage fonduri), si am primit mesajele " Sorry, we are not able to process your request (adica, ne pare rau nu suntem capabili sa procesam cererea dvs.) si You can add a bank account from any of these SEPA countries - in traducere: puteti adauga un cont bancar din oricare din aceste tari SEPA (unde sunt listate mai multe tari, nu si Romania). (Am salvat poza respectiva cu print screen).

Un angajat al bancii mi-a zis ca pentru a vedea banii in contul meu bancar si sa-i pot ridica, trebuie sa-i transfer eu din contul meu de paypal in contul meu bancar, dar pe site-ul oficial nu am gasit aceasta informatie, la fel nici pe Help (aici am gasit doar sa ma loghez in contul paypal si sa dau click pe transfer de bani).

Am verificat fiecare tab al contului meu de paypal, dar nu am nici un link cu transfer de bani, poate pentru ca contul meu paypal a fost creat cu foarte multi ani in urma si pe atunci nu exista acel link.

Am dat click si pe link a bank account, am introdus contul meu de euro primit de la banca unde am contul bancar (este printat pe o foaie primita de la banca), dar degeaba. Am primit acelasi raspuns ca mai sus (pot adauga un cont bancar din oricare din aceste tari, dar nu apare Romania si nu mi s-a permis sa continui).

Va rog sa ma ajutati cu o informatie: cum trebuie sa procedez pentru ca banii primiti de la sef (pentru care am lucrat o perioada, nu sunt o donatie) sa ajunga din contul meu de paypal in contul meu bancar si sa-i pot scoate?

Am card Visa pentru contul in lei si card Master card pentru contul in euro.

Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| SLexuS a răspuns:

Deci ca sa scoti trebuie sa intri pe site in primul rand trebuie sa ai cont si card daca nu poti face pe site sa primesti bani dupa contul de paypall direct pe card (ce card ai tu normal)apoi dai pe butonul transfer sa transferi bani in card si asta este tot.MAI REPET ODATA. Intri pe cont dai la banii dai transfer apoi adaugi cardul si ti baga automat sau daca nu merge bagai tu dai pe card si iti baga banuii automat


FUNDĂ?

1 răspuns: