|

Buna TPU, am si eu o intrebare.

As vrea sa imi caut un loc de munca..fiind necalificat in nici un domeniu, am doar 2 diplome ''mecanic auto si consultat in vanzari '' vanzator'' si nu prea stiu ce loc de munca sa caut. Detin si permis cat ''B'' am 18 ani..am vrut sa incerc ca spalator auto.E greu si la ce sa ma astept? Sau daca puteti sa imi dati alte sfaturi ca niste joburi de inceput.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mecanic suna bine. Intreaba mai multi patroni care detin afacerea in domeniu si zile sa te formeze ca sa prinzi experienta apoi vei fi platit bine aproape 2000€ pe luna. Se cauta multi si nu fac mare scofala doar baga testeru in bord si schimba piesa care nu e buna.

| a răspuns:

Caută pe internet mai multe joburi, interesează-te un pic despre ele, ce trebuie să faci etc, iar dacă îți place și crezi că te descurci și nu te duci acolo cu gândul " off, iar mă duc la muncă și mă plictisesc ", atunci e un job potrivit.
Trebuie să te duci de drag, să îți placă ceea ce faci și în același timp să câștigi și bani din asta.
Caută ceva care te pasionează, ceva care să nu-ți provoace rău sănătății tale.
Chiar dacă nu ai bac ul luat, sunt destule joburi.

| a răspuns:

Job-ul la o spalatorie auto e perfect pentru inceput. Acolo e locul perfect unde poti vedea cum e o zi de munca normala, cerintele sefului si pretentiile clientului, e locul perfect unde sa capeti experienta pentru un viitor loc de munca mai bun. Daca esti ambitios, serios si muncitor, de jos, vei ajunge sus cu trecerea timpului. Mult succes, sper ca sfatul meu sa te ajute.