| GentlemanModern a întrebat:

Buna ziua. Am conceput recent un website destinat barbatilor in materie de moda, cariera, relatii, sanatate si lifestyle numit GentlemanModern ( https://gentlemanmodern.ro )
Care sunt cele mai bune modele de promovare?

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Cum a zis si suntserios, conteaza foarte mult cum ai structurat site-ul, deoarece usor usor ne indreptam catre WEB 3.0 adica WEB-ul semantic.

Daca vrei sa-ti faci site-ul cunoscut, o metoda este sa-l postezi pe toate platformele sociale care iti vin in minte. Trebuie doar sa impresioneze pe cineva suficient de mult incat sa-l arate prietenilor, si apoi din prieteni in prieteni, se raspandeste foarte repede.

Alta posibilitate mai este, dupa cum am zis, sa scrii cod perfect, astfel incat google sa-ti indexeze site-ul pe prima pagina, printre primele rezultate la cuvintele cheie Getleman sau moda, sau mai stiu eu ce.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Web_3.0

Chiar conteaza ce cod ai scris si daca ai folosit tag-urile corecte sau... daca doar te-ai focusat pe aspect si sa iasa asa cum ti-ai dorit tu.

Despre design nu am ce zice, chiar arata bine site-ul.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Organic, momentan google se uita la continut cel mai mult si asa ajungi cel mai usor sus in cautari. Pentru asta ai nevoie de un continut potrivit si optimizat nisei tale

| castravetebasm a răspuns (pentru suntserios):

Mult continut si uneori te doare capul cate trebuie sa debitezi si cand esti obosit debitezi si tampenii si cand este odihnit zici "Cine dracu a scris asta?" laughing)))))))