|

Buna ziua. Am conceput recent un website destinat barbatilor in materie de moda, cariera, relatii, sanatate si lifestyle numit GentlemanModern ( https://gentlemanmodern.ro )

Care sunt cele mai bune modele de promovare?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cum a zis si suntserios, conteaza foarte mult cum ai structurat site-ul, deoarece usor usor ne indreptam catre WEB 3.0 adica WEB-ul semantic.

Daca vrei sa-ti faci site-ul cunoscut, o metoda este sa-l postezi pe toate platformele sociale care iti vin in minte. Trebuie doar sa impresioneze pe cineva suficient de mult incat sa-l arate prietenilor, si apoi din prieteni in prieteni, se raspandeste foarte repede.

Alta posibilitate mai este, dupa cum am zis, sa scrii cod perfect, astfel incat google sa-ti indexeze site-ul pe prima pagina, printre primele rezultate la cuvintele cheie Getleman sau moda, sau mai stiu eu ce.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Web_3.0

Chiar conteaza ce cod ai scris si daca ai folosit tag-urile corecte sau... daca doar te-ai focusat pe aspect si sa iasa asa cum ti-ai dorit tu.

Despre design nu am ce zice, chiar arata bine site-ul.

| explică (pentru Ineys):

Mulțumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Organic, momentan google se uita la continut cel mai mult si asa ajungi cel mai usor sus in cautari. Pentru asta ai nevoie de un continut potrivit si optimizat nisei tale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

Mult continut si uneori te doare capul cate trebuie sa debitezi si cand esti obosit debitezi si tampenii si cand este odihnit zici "Cine dracu a scris asta?" laughing)))))))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează