|

Cum scot banii de pe un paysafecard? Vand ceva online cuiva din alt oras si a zis ca imi plateste cu paysafecard? Cum procedez? Stiu ca ala e un cod. Pot sa transfer banii de pe el intr-un cont bancar?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu paysafe-ul se fac tranzacții online. Daca vrei sa ii transferi pe un card, ca apoi sa folosesti banii de pe paysafe cash, trebuie sa iti faci un cont de paypal. Acolo bagi codul paysafe, si iti legi contul paypal la contul tău bancar. Si o sa ai banii pe card

| a răspuns:

Pana acum nu am auzit sa platesti la persoane fizice cu un card bancar, iar paysafecard e un card bancar temporar utilizat sa faca o singura plata dupa care cardul temporar nu mai e valabil (chestia devine absolut SIGURA, poate sa iti ia oricine orice data de card, si apoi sa piarda timpul cu ia ca poate sa si-o bage pana sus unde soarele nu patrunde si tot nu poate lua nici un ban)

mai exact, ca tu sa faci plata cu un card, TREBUIE ca primitorul sa aiba un site pe care sa existe banking... ai asa ceva?!?
eu nu stiu pe nimeni care sa aiba asa ceva!

cum se face, totusi, transfer intre persoane fizice:
ii dai iban-ul tau (sper ca tu ai banking) si iti face transfer bancar!
nu stie, nu poate, nu vrea, nu are internet banking ci doar card, WHATEVER, atunci ghinion, paysafecard are un card bancar in spate, care are un cont in spate, asa ca poate sa:
1. se duca la banca si sa faca transfer de la banca fara internet banking (cu iban-ul tau)
2. sa trimita prin western union (nu ai banking deloc)
3. paypal (trebuie sa iti faci si tu, si trebuie si tu sa ai card bancar)
etc.
sau sa il bagi in aia a masii ca se abereaza cu paysafecardul lui, pentru ca habar nu are!